Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Tényleg elavult régi szar...

Tényleg elavult régi szar gripeneket sóztak ránk a svédek jó drágán?

Figyelt kérdés
Gondolom ennek is az ára közel van a gripen E-hez, ami 85 millió dollár, de azt lemerném fogadni, hogy ezek a vackok bőven 50 millió dollár fölött vannak.
2024. febr. 25. 21:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
41%

"a világpiaci ár többszöröséért vesszük"

Ez vicces mert az ,amit az USA biztosítani 2x drágább mint az orosz és sok esetbe rosszabb is... Ahhoz képest amúgy nem tudom feltünt e (nem mert csak a neked tetsző híreket olvasod el...) Éppenségel mind Németország mind Franciaország de még a Lengyelek is mai napig veszik az Orosz gázt...

2024. febr. 28. 21:44
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

"Ez vicces mert az ,amit az USA biztosítani 2x drágább mint az orosz és sok esetbe rosszabb is..."

Nem köbméterre meg hasonló vicces mértékegységekre veszik a gázt a világpiacon. Még csak te sem köbméterre fizetsz, hanem fűtőértékre, így teljesen irreleváns innentől a földgáz "minősége".

"Ahhoz képest amúgy nem tudom feltünt e (nem mert csak a neked tetsző híreket olvasod el...) Éppenségel mind Németország mind Franciaország de még a Lengyelek is mai napig veszik az Orosz gázt..."

Attól mert valaki vesz valamilyen úton módon, valamekkora részben gázt, még az ára nem lesz mindegy. Mi a világpiaci ár sokszorosáért veszünk jóval többet, mint indokolt lenne. Szívesen az információkat. :) Ha nem csak az M1 híradót néznéd, szerintem jobban járnál.

2024. febr. 28. 23:17
 23/28 anonim ***** válasza:
22# Itt buktál le... Szerinted M1-et nézek a valóságban meg 10 éve nem néhek TV-t... Másrészt mint mondtam ha nem nem csak azt a tartalmat néznéd, ami a te rózsaszín buborékodat erősíti talán nem mondanál fäszságot
2024. febr. 29. 06:14
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
18# Ez konkrétan a Baloldal... Aki nem Balos az Fideszes és minden propaganda , ami nem 444 és a többi szenny, ja és szerintetek mindenki, aki nem nyalja feltétel nélkül a nyugat meg Ukrajna seggét az egy mocskos orosz propagandista... 2 mondatot ismertek: AzoRBÁnaHiBás, és a: MinDBirKákVagytok.
2024. febr. 29. 06:18
 25/28 anonim ***** válasza:
54%

"22# Itt buktál le... "

Oké, szóval akkor szerinted továbbra is köbméterre fizeted a gázt és mindenki más is abban veszi, ugye? :) És én buktam be, sej-haj...

Nyilvánvalóan az Oroszországban kitermelt gáz ott van a világpiacon, nem kell ellehetetleníteni fizikailag az eladást, a szankciók célja az orosz gázbevételek letörése, ami hát eléggé sikeres, azért hisztiznek is ellene a magadfajta vatnikok.

2024. febr. 29. 10:41
 26/28 anonim ***** válasza:

25# Ki a holdkóros fsz mondta, hogy köbméterte fizetjük a gázt? Értelmezési problémáid vannak vagy mifsz?

Másrészt nem tudom tudod e de nem csak gázt hanem olajat is vásárolunk ,ami szintén drágább ha az USA-tól vesszük és szintén sok esetbe rosszabb is...

Nem tudom hol olvastad, hogy én azt mondtam köbméterre vesszük de ahogy látom már kéozelődsz isüü

2024. febr. 29. 16:50
 27/28 anonim ***** válasza:
*képzelődsz
 28/28 anonim ***** válasza:
*is
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!