Putyin már bevonult volna a balti országokba, ha azok nem lennének NATO tagok?
Szeretett volna. Csak az ukránokkal sem bír.
Igazából egyetlen oka van jelenleg nem orosz megszállás alatt élünk hogy nato tagok vagyunk és hiába nagy mellénnyel vergődik a fogatlan medve soha nem merné megtámadni a NATO-t. Az lenne russzia utolsó napja.
2.
de akkor a nato miért fossa magát teljesen össze hogy az oroszok támadnak majd?
3/3
Miért fosná magát össze? Honnan veszed összefosta magát?
Magyarul összefoglalva ezt találtam, azóta az oroszok csak eszközt vesztettek. Még nagyobb a különbség a NATO javára, ebben még a finnek meg a svédek benne sincsenek. (beleköthetsz a forrásba nyugodtan de a számok stimmelnek)
Mindenben 2-20x os erőfölénye van a natonak, arról nem is beszélve hogy a számok mögött ott az az apró tény az orosz haditechnika gyengébb mint a nyugati.
Tudna oroszország kárt okozni a natonak? tudna. Apró különbség hogy míg az oroszok papírral karcolgatnák bőröd ami kellemetlen, a NATO levágná a karod. Nem tudom honnan szeditek mindig azokat a fake infókat az oroszok valami világhatalom. RÉGEN! az volt, jelenleg egy kivénhedt fogatlan medve ami a szomszédos sokkal kisebb országgal is csak egy állóháborút tud vívni mert a hanyatló nyugat átad neki a raktárukban porosodó előző generációs eszközpark egy részét. Nem kell lebecsülni az oroszokat, de reálisan nézve jelenleg egy óvodás fenyegeti a felnőtt férfit majd jól megveri.
# 7
2008 óta megszűnt Grúzia államisága, vagy nem ?
# 9
Mondjuk Grúziának nincsen sok választása, mert a másik szomszéd Törökország. Az egy dolog, hogy a törökök haragosai az örmények, de attól még én semmiképp nem szeretném a török szomszédságot.
A törökök ők tényleg azon a szinten vannak, hogy népirtásokat / etnikai tisztogatásokat tartanak, és az interneten is dicsekednek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!