A NATO-harccsoportok Magyarországra telepítése ellen tüntet Orbán Viktor hivatalánál a Mi Hazánk. Mi hazánk most akkor Putyin-barát? Nem értem mi a gondjuk ezzel, más országokba is mennek NATO erők.
Akkor most neked is leírom, ami egy korábbi válaszom része:
A Magyarországra is érkező további NATO erők tényleg védelmi jellegűek, nem lehet őket igazi katonai fenyegetésként értelmezni. Ezekkel a lépésekkel egyébként a NATO semmi szokatlant nem tesz, a tagországai területén azt csinál, amit akar és amit azok megengednek neki. A NATO fegyvert sem szállít Ukrajnának, fegyvert a tagállamok a saját szakállukra szállíthatnak az ukránoknak, ahogy ezt mondjuk az USA nyilván meg is tette már és teszi is folyamatosan.
Én bizonyos kérdésekben szimpatizálok a Mi Hazánkkal, de nem annyira, hogy rájuk szavazzak, mert gyakorlatilag elveszne a szavazatom.
Most viszont nem tudom, hogy mit akarnak?
NATO tagországként tiltsuk meg nekik, hogy ide betegyék a lábukat?
Vagy mit tehetne ilyenkor OV, aki ebben a kérdésben már megtette a maximumot?
Amit a Mi Hazánk csinál ezzel a tüntetéssel - és ezen belül még 3 kérdéssel (Budaházy, Covid, a harmadik nem jut eszembe)- az totálisan értelmetlen, kivéve, ha konkrét balhét akar, de azzal MOST csak maga alatt vágja a fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!