Hogyan lehetséges az hogy 2 év alatt nem tudtak győzni Ukrajnában az oroszok?
Én vitattam volna, hogy Janukovics oroszbarát volt ? Nem.
Ellenben kérdeztem, hogy Porosenkóról, és Zelenszkijről mi mondható el ?
Szóval ha valaki nem orosz báb, az szükségszerűen a nyugat bábja? Nem lehet, hogy amíg épeszű ember nem gondolja, hogy az oroszokhoz tartozni jó lenne a népének és az országának, addig az lehet valid, hogy ezzel szemben jónak tartja a nyugathoz tartozni?
Vegyünk engem: senki nem fizet ezért, csak józan ésszel úgy gondolom a világot járva, hogy nyugaton jobban működnek a dolgok. Akkor engem most a nyugat mozgat és USA báb vagyok?
# 52
Mit jelent a nagy Nyugathoz tartozás ?
Ha az ukrajnaiak a Nyugathoz akarnának tartozni, azt megcsinálhatták volna 1991 - 2010 között. De nem sikerült. Sőt még Bulgáriát is fényévekkel alulmúlják.
Azt mivel magyarázod, hogy a választásokon Ukrajna fele az Nyugatpárti volt, a másik fele Oroszpárti ?
És az helyes, hogy az egyik fél leuralja az egészet, és a másikat is akarata ellenére viszi az ő birodalmába ?
Oroszország az mivel rosszabb, mint a Nyugat ?
Szerinted ott nincs internet vagy jó fizetés ?
Oroszország megállt 1950-ben, a Sztálinizmusban ?
Amúgy Ukrajnát is az oroszok építették, csak szólok ...
Ha Ukrajnát valahogy beleerőszakolnák az EU-ba, akkor az oroszt is hivatalos nyelvvé kéne tenni ...
# 52
Megbukott Janukovics. De az oligarchizmus, maffia, és társai nem változtak, és betársult még a szélsőjobb is.
Ezek a Nyugati értékek ?
Amúgy a kérdésre válaszolva, azért nem, mert az Orosz Hadsereg az a legszükségesebb harctámogató feladatokat végzi, vagyis a tüzérségi zárótűz meg a légitámogatás adását, addig a közvetlen harcokat, vagyis a rohamot az ukrán géppuskafészek ellen meg a Wagner / Storm-Z börtöntölteléke, meg a csecsen meg a közép-ázsiai meg a kelet-szibériai mélyszegény orosz önkéntes.
Ja meg a záróosztagot megint az Orosz Hadsereg adja, és a harcokban mások szenvedjenek helyettük veszteséget.
Tegyük fel, az oroszok max 4 hónap alatt behúzták volna Ukrajnát, de 2 év múltán is az ukrán gerillákkal vesződnének, akkor meg azért lennének bénák ?
# 57
Igen, magyarázni kell.
Az USA, és Kanada között is van különbség bőven, vagy nem ?
Akkor Anglia az kilépett az EU-ból. És azt mellőzve sem sikertörténet Anglia.
Franciaország és Németország sem bír megegyezni a közös politikában, lásd a teljesen ellentétes energiapolitika.
Olaszországban kormányzási képtelenség van, 1,1 évig bírja a kormány. Majdnem 80 év telt el 1946 óta és Olaszországnak volt azidő alatt 65 kormánya is. Ott semmi értelmük nincs az általános választásoknak, ha Olaszországban élnék, én biztos nem járnék szavazgatni.
Szlovákia és Románia azok nem demokráciák.
Görögország és Törökország ősellenségek, és mindkét fél egyenlően hibás.
Ukrajna meg. Ukrajna az eredetileg orosz terület volt, Kijev az 1667 óta, akkor Odesszát Nagy Katalin alapította, a Szovjet Kommunista Párt találta ki, hogy egynéhány orosz megyéből legyen Ukrajna. 1991-ben ennek eredményeképp kiszakadt belőlük, független lett Ukrajna, de 1991 óta csak arra tellett nekik, hogy még Bulgáriánál, és Moldovánál is szegényebbek legyenek.
És még a szélsőjobboldaliság is hivatalos ideológia lett Ukrajnában.
De szerinted egy ilyen országot fel kell venni az EU-ba, és a NATO-ba ?
Te miért ignorálod, hogy az ukránok fele inkább Oroszországot választja ? Miért nem fogadod el a döntésüket ?
Oroszországra áttérve, nem érzed, hogy nyíltan elfogult, egyoldalú, szemellenzős álláspontot írsz, és mégis démonizálod is ?
Bármilyen országról lehet ilyen teljesen elvakult, és valóságot nélkülöző jellemzést összehozni.
Putyin nem örökéletű, 10 - 20 éven belül le fog köszönni a politikából, és el is fog hunyni, mégis őutána is létezni fog Oroszország. Akkor is utálkozni fogsz Oroszország ellen ?
# 57
Servicemen of the Ukrainian Azov battalion attend an oath ceremony in Kiev on October 19, 2014. New members of the battalion leave Kiev after the oath to serve in the Lugansk and Donetsk regions of conflict-torn eastern Ukraine. AFP PHOTO/GENYA SAVILOV
Nézzük meg ezt a felvételt.
Ukránok
- katonaruhákba öltözve,
- símaszkot viselve,
- éles, valódi Kalasnyikovokkal,
- nagyméretű ukrán nacionalista zászlókkal,
- és mindezt Kijev főterén
- rendeztek parádét
- 2014-ben
- és az Ukrán Állam asszisztál ehhez.
Vagy az Ukrán Hadsereg volt főparancsnoka, Zaluzsnyij a Jobb Szektor egyik parancsnokánál tesz látogatást, aki szintén kapott katonai rendfokozatot, és beosztást, szelfiznek, háttérben vörös - fekete zászló, Bandera portré, és vigyorog, mint a bolond.
Ezek egy EU, és NATO érett ország ismérvei ?
Ők mivel érdemelnének kivételezést, kedveskedést, melengetést, és hisztérikus imádatot, ellentétben Törökországgal, vagy Szerbiával ?
Az EU-s politikusok gátlástalansága nem ismer határokat, az azeriekhez mennek kőolajért és földgázért kuncsorogni, amivel több probléma is van.
A baltás gyilkos az hivatásos azeri katona.
Rajta kívül az örmény hadifoglyok kivégzése, és a civil lakosság elüldözése is alapvető dolog. És az interneten mindmáig cenzúrázatlanul fenn lehet az ilyesmi.
És önálló azeri olaj és földgáz nem létezik, ők csak a saját címkéjüket nyomják rá az orosz olajra és földgázra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!