Manapság miért nem építenek várakat?
Figyelt kérdés
Ugye az oroszok most jól megszenvedtek Avdiivkaval, pedig az csak egy város. Képzeljétek el, ha az ukránoknak lenne végvárrendszerük.febr. 20. 23:49
1/10 anonim válasza:
Építenek. Egynek még a koordinátáit is meg tudom adni. Ha arra jársz nézd meg, ez teljesen újépítésű.
É42.26471
Ny3.93457
2/10 A kérdező kommentje:
Rosszak a koordináták. Ott nem építenek semmit.
febr. 21. 00:16
3/10 anonim válasza:
Minek építenének ha kész van? 2004-es építésű.
4/10 anonim válasza:
Azert, mrt bazi draga lenne, cserebe semmire se jo.
5/10 anonim válasza:
"Rosszak a koordináták. Ott nem építenek semmit."
Hallod hülyegyerek! Amúgy ennyi idő alatt oda se érhettél. Én mikor a kordinátát leírtam voltam Doverben és mostanáig Transmarckig jutottam. Mi vagy te, vadászpilóta?
6/10 anonim válasza:
Épitenek ma is, csak ma stadionoknak hivják őket.
8/10 anonim válasza:
Várjál, hamarosan épülnek ennek előkészítése volt a vármegyék visszahozása. Már toborozták a földesurakat és a jobbágyokat, a tender ki van írva ágyúra a közbeszerzésen 😉
9/10 anonim válasza:
Mert sz.rrá fújja a tüzérség és a légierő. Egyetlen megerősített pont fabatkát sem ér - megkerülik, vagy kavicsokká robbantják. A korszerű védművek megerősített, egymásra épülő, egymást átfedő megerősített pontok (+műszaki zárak) komplex rendszere.
Monte Cassino neve ismerős? Szép, erős, nagyon stabil kolostor és egyben vár volt. A bombázást követő 2 óra múlva már csak romhalmaz volt.
10/10 anonim válasza:
A várak már valamikor az 1600-as években elkezdtek kimenni a divatból. Egyszerűen a haditechnika fejlődése feleslegessé tette őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!