Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Manapság miért nem építenek...

Manapság miért nem építenek várakat?

Figyelt kérdés
Ugye az oroszok most jól megszenvedtek Avdiivkaval, pedig az csak egy város. Képzeljétek el, ha az ukránoknak lenne végvárrendszerük.
febr. 20. 23:49
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Építenek. Egynek még a koordinátáit is meg tudom adni. Ha arra jársz nézd meg, ez teljesen újépítésű.

É42.26471

Ny3.93457

febr. 20. 23:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Rosszak a koordináták. Ott nem építenek semmit.
febr. 21. 00:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Minek építenének ha kész van? 2004-es építésű.
febr. 21. 00:36
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Azert, mrt bazi draga lenne, cserebe semmire se jo.
febr. 21. 02:47
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

"Rosszak a koordináták. Ott nem építenek semmit."

Hallod hülyegyerek! Amúgy ennyi idő alatt oda se érhettél. Én mikor a kordinátát leírtam voltam Doverben és mostanáig Transmarckig jutottam. Mi vagy te, vadászpilóta?

febr. 21. 03:57
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Épitenek ma is, csak ma stadionoknak hivják őket.
febr. 21. 07:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Miskolcon most épül egy.
febr. 21. 09:25
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Várjál, hamarosan épülnek ennek előkészítése volt a vármegyék visszahozása. Már toborozták a földesurakat és a jobbágyokat, a tender ki van írva ágyúra a közbeszerzésen 😉
febr. 21. 13:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Mert sz.rrá fújja a tüzérség és a légierő. Egyetlen megerősített pont fabatkát sem ér - megkerülik, vagy kavicsokká robbantják. A korszerű védművek megerősített, egymásra épülő, egymást átfedő megerősített pontok (+műszaki zárak) komplex rendszere.

Monte Cassino neve ismerős? Szép, erős, nagyon stabil kolostor és egyben vár volt. A bombázást követő 2 óra múlva már csak romhalmaz volt.

febr. 21. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:
92%
A várak már valamikor az 1600-as években elkezdtek kimenni a divatból. Egyszerűen a haditechnika fejlődése feleslegessé tette őket.
febr. 25. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!