Vannak itt olyanok akik ukránpártiból oroszpártiak lettek?
"pedig azt nem az oroszok találják ki, hanem az origo szerkesztői"
Csak megjegyzem, hogy az Origo 99%-ban orosz propaganda oldalakra hivatkozik vissza. Nyilván erről te nem tudsz hiszen elmondásod szerint nem olvasod.
Mostani címoldal:
Origo hivatkozik az EurAsia Daily nevű orosz propaganda lapra aki hivatkozik a Szputnyik rádióban megszólaló köztudottan orosz párti propagandista "szakemberre".
Csúnya dolog a valóság.
"Az agymosott barom jelző azoknak szól akik kb kritika nélkül elfogadják az egyik oldal narratíváját, a másikét meg elintézik annyival, hogy ez propaganda."
Akkor ezek szerint elismered, hogy te magad az vagy, hiszen te magad elintéztél minden választ azzal, hogy benyalták a propagandát. Öngól.
Nézzük logikusan:
Ha valakinek egynél több számjegyű IQ-ja van, az érvek és tények hadával meggyőzött volna minket arról, hogy ő maga miért áll az oroszok pártján.
Ha valakinek egy számjegyű IQ-ja van az elhord mindenkit olyan kifejezésekkel, mint propagandát benyalt agyhalott, agymosott, anélkül, hogy bármi tényt, indokot, érvet felhozott volna.
Lássuk csak, itt melyik is történt... Hmm... Na ugye.
22:23 - "anélkül, hogy bármi tényt, indokot, érvet felhozott volna"
Azt aztán várhatod, próbáltam már. Nem itt hanem másik platformon, akkor sem volt értelme és most sem lenne. Te nagyon okos, többszámjegyű íkús. :)
Fordítva történt. Így voltam akkor is, amikor dilemmába kerültam Trump és Biden esetén.
A Fidesz mindig segít a helyes döntésben. Annak mindig az ellenkezője.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!