Vannak itt olyanok akik ukránpártiból oroszpártiak lettek?
Figyelt kérdés
febr. 15. 21:27
11/33 A kérdező kommentje:
"én mint több forrásból tájékozódó ember elítélem az oroszokat"
CNN és BBC mint több forrás nem ér.
febr. 15. 21:49
12/33 anonim válasza:
#9 Ezt a kérdező nyilván úgy érti, hogy MINDENKI aki nem nyalja be az orosz propagandát és nem orosz párti az benyalja a propagandát :D
13/33 anonim válasza:
Olyan vicces, mikor az orosz propagandát nagy kanállal zabáló egybites mondja másokra, hogy azok benyalták a propagandát. :D
15/33 A kérdező kommentje:
Na jó éjt, kb erre számítottam. :) Agymosott barmok...
febr. 15. 21:52
16/33 anonim válasza:
Sokan az oroszokat az Origo oroszpárti propagandájával azonosítják, pedig azt nem az oroszok találják ki, hanem az origo szerkesztői. Én úgy vagyok orosz párti, hogy semmilyen hírt nem olvasok. Objektíven nézve az Ukránok a fél világot uszítják, míg az oroszok csendben, elszigetelten intézik a maguk dolgát. Ezek után kérdés, hogy kivel szimpatizálok? És ezt úgy, hogy vannak ukrán ismerőseim, akik remek emberek.
17/33 anonim válasza:
Ukránpárti ember még nem született, tehát egy ilyen sem tudott oroszpártivá válni.
18/33 anonim válasza:
#15 Tehát összegezzük kedves agymosott barom, akarom mondani kedves kérdező:
Állításod szerint:
Aki az Ukránok mellett van az agymosott barom.
Aki bár nincs az Ukránokkal, de az oroszokkal sem, az is agymosott barom.
Aki az oroszokkal van = tisztán látó megvilágosult.
Értem.
19/33 anonim válasza:
"Objektíven nézve ... az oroszok csendben, elszigetelten intézik a maguk dolgát."
Hát ez mondjuk ilyen formában pont nem igaz... Erről ennyit :D
20/33 anonim válasza:
#19 Cáfold meg! Az elmúlt időszakban alig egy-két valódi orosz hír jelent meg, amiben semmi érdekes nem volt. Beszámoltak röviden a fejleményekről. Az Origo az, aki napi szinten több száz hírt gyárt, persze abból egy szó sem igaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!