Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honvédségnél megoldott a...

Honvédségnél megoldott a vegetáriánus étkeztetés? Vagy létezik egyáltalán? De most komolyan?

Figyelt kérdés
Elvégre nem állatokra kell lőni háború esetén, hanem emberekre.
2024. jan. 30. 01:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a 2-est pl. azért pontoztam le, mert a saját maga által idézett szabályt rosszul értelezve adta elő.

Hiszen a szabály pont arról szól, hogy támogatják a speciális étkezést, ha orvosi igazolása van róla a honvédnek. Ehhez képest 2-es olyanokat írt, hogy aki laktóz intoleráns, azt nem támogatjak. De ez NEM IGAZ. Csak azt nem támogatják, aki saját elhatározásából eszik speciálisan, aki orvosi okokból, azt támogatják.

2024. jan. 31. 00:59
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

"Én a 2-est pl. azért pontoztam le, mert a saját maga által idézett szabályt rosszul értelezve adta elő."

Akkor olvasd kérlek újra de kiemelem neked a lényeget. (szakorvos engedélye=fizesd le). Laktózérzékeny rokonom honvéd (már leszerelt) Az orovos közölte lactase rágótabletta megoldja a gondját (nem nem oldja meg csak csökkenti), csak ugye az nem tb támogatott így elvileg támogatják gyakorlatilag meg nem.

Nem saját elhatározásából nem bírja a tejtermékeket, ugye a tipikus eset ami elméletileg megoldott gyakorlatilag meg old meg.

2024. jan. 31. 01:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#12 Marhaságokat írsz. Engedd el ezt a lefizetéses baromságot, nem ez a jellemző.

Ha orvosag indokolt, támogatjak a spec. étkezést, ahogy a szabályzatban is szerepel. Jobban benne vagyok a témában, mint egy mezei leszerelt honvéd, hidd el, hogy tudom, hogy megy ez.

2024. jan. 31. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!