Háború esetén engem is besoroznának katonának?
Kicsi az esélye. Nemzetközi egyezmény tiltja a taposóakna használatát.
Nem feltétlen taposóaknára gondoltam. Vagy minek hívják azt ami kilövi? Tarack? Aknavető?
: ma 18:07
Hát végül is, igen. Júgóknál sem számított, bár nem tudom, hogy ők is aláírták-e. Meg két éve a kazettásbomba a grúzoknál.
nem az a viva bálványozó, megasztáros 1szál bél fiucska vagyok. de nem kéne ugy csinálni mintha nektek már letépte volna egy akna a lábatokat, vagy háborúztatok valaha. és lőttem már Ak 63-mal meg pisztollyal is. 12 évesen 4. helyezett lettem a légpuska versenyen, és elég pontosan tudok lőni, biztosan meg tudnám tanulni, hogy hogy tárazzam be, meg célozzak vele. itthon tartok egy számszeríjat és egy 21J-os légpuskát. és igen. tudom őket kezelni.
szabadidőmben inkább gyúrok, minthogy gépezzek, vagy kocsmázzak/cigizzek.
".Másrészt ha nem vetted volna észre,ez már egy zsoldos hadsereg.Profi katonák,főállásban,pénzért."
Nem zavar hogy elötted idézték a törvényt ami szerint a 18-40 évesek hadkötelesek ha az ország területét támadás éri? Ekkor az országgyűlés hadiállapotot hírdet és be kell vonulni ha volt katona az illető ha nem!
"nem az a viva bálványozó, megasztáros 1szál bél fiucska vagyok."
Én sem vagyok vivás izé, de 1 szál bél fiucska, igen. Ettől függetlenül régen igazolt ifjúsági sportoló voltam, 40-50 km-et bármikor lesétálok élelem nélkül, lekerékpározok 200 kilométert, szóval ez nem mérvadó.
Fegyverekkel kapcsolatban: én is lőttem mindenfélével (sörétes puska, maroklőfegyver, kispuska, íj), volt már nálam "dragunov", rendőrségi mesterlövész puska, stb (ezekkel nem lőhettem). De ezekkel nem lehet menőzni, mert másnál alap. Ettől még nem lesz valaki háborús hős :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!