A random wildberries-es dolgozókról nem akarsz kiírni kérdést? :D
2024. jan. 21. 13:17
2/18 anonim válasza:
Én sem nagyon értem ezt.
Mert 2 hete voltam Ukrajnában.
Úgy tudtam hogy minden ffi katona.
Erre mindenhol làttam sétálgatni hadköteles korú embereket.
A kV zóban ahova mentem reggelente egy 28 körüli srác csinálta a kvt.
Kajak úgy élnek, mintha nem is lenne háború.
Nyitva vannak a plázák a mozik a kV zók azt sétálgat meg vásárolgat mindenki.
2024. jan. 21. 13:22
3/18 anonim válasza:
Persze,hogy fogynak
2 éve dúl ott a háború,rengeteg a halott,rengeteg a sebesült,rengetegen menekültek el, teljesen érthetően.
És az a borzasztó,hogy nem látszik a háború vége.
2024. jan. 21. 13:26
4/18 anonim válasza:
Igen. Van mikor a saját tüzérségük lövik őket.
2024. jan. 21. 13:30
5/18 anonim válasza:
hirado.hu
Nyilván a kormány oroszbarát propagandáját tolja, nem megbízható hírforrás.
2024. jan. 21. 13:34
6/18 anonim válasza:
Ez akkora kamu becsikizol. Megnézel egy helyszíni riportot ami 30 másodperc vagy 10 hadköteles korú férfi fog elmászni a háttérbe és nem azért mert 4 kilóméteres látószögbe veszik.
Amúgy is a hirado.hu egy vicc, 2 éve minden másnap győznek ott az oroszok és az ukránok minden nap összeomlanak. valahogy mégis 2 éve toporognak az elvtársaik akik fizetnek az ilyen dezinformációért.
2024. jan. 21. 13:42
7/18 anonim válasza:
igen fogynak , mégis ki az aki úgy gondolta hogy az uruszok fognak veszíteni a darálós háborúban . ruszkik ha kell 10m embert betolnak az ukrán darálóba
2024. jan. 21. 13:54
8/18 anonim válasza:
Bolond ez a zelenszkij banda belevitte ebbe a kilátástalan háborúba zelenszkij ukrajnát ezt tudni kellett volna hogy ezt a háborút ukrajna nem nyerheti meg oroszország ellen sem létszámba sem fegyverzetbe nincsenek egyenlő hejzetben az oroszokkal. Zelenszkij egy háborús bűnös putyinnal együtt ők közösen írtják ki az ukránokat, ez az igazság.
2024. jan. 21. 14:03
9/18 anonim válasza:
A háború előtt üldözték kárpátalján a Magyarokat most meg elvárnák hogy ezek az emberek harcoljanak ukrajnáért áldozzák az életüket azért az országért amelyik üldözte és megbélyegezte őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!