Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha háború lenne nálunk, hova...

Ha háború lenne nálunk, hova lépnél le?

Figyelt kérdés
jan. 16. 11:50
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

21.: Meg megvédésre alkalmatlan társadalma és politikusai :D

Én ezeket olyan büszkén adnám el 2 fillérért, hogy még pólót is csináltatnék róla magamnak...

jan. 17. 14:01
 22/52 anonim ***** válasza:
78%

"Meg megvédésre alkalmatlan társadalma"

Ami pont olyan pipogya faszjankókból áll mint te.

jan. 17. 14:23
 23/52 A kérdező kommentje:

Ezek szerint az ukrán férfiak nem pipogya f@szjankók, de mire mennek vele? Ott döglenek meg a sárban és mocsokban (akinek szerencséje van, akinek meg nincs, az örökre nyomorék lesz), miközben a vele egykorú ukrán nők épp makkot cummantanak karrierért, vagy csak úgy. És! hidd el, pont le se sz@rják, hogy a generációjuk férfi tagjaival épp mi történik. De még így is a többség jobban sajnálja a szegény ukrán menekült nőket, mint a fronton harcoló férfiakat. A támogatások mennyiségéből látszik a nyugati empátia, a lehető legolcsóbban akarják megúszni az egészet. Volt egy amerikai cikk, amiben azzal büszkélkedtek, hogy mennyire jó befektetés minden egyes segélyszállítmány, milyen jó hatásfokkal hasznosulnak az erőforrások. Na meg ugye ezen az oldalon is sokan nyíltan leírják, és megmagyarázzák, hogy a férfiakért kevésbé kár, kisebb veszteség éri az országot, mintha nők halnának meg.

Akkor kik a kihasználók, és kik a kihasználtak? Mégis mi férfias abban, hogy valakit kihasználnak, konkrétan egy csicska a nagy büdös semmiért? Számomra még az is ezerszer férfiasabb, aki egész nap otthon gépezik, mert legalább valamennyire a maga ura, nem csinálnak belőle hülyét! Az lenne a példamutató és bölcs, ha az ukrán huszonéves fiatal férfiak úgy gondolkodnának, hogy inkább az oroszok erőszakolják végig az országot, csak ők ússzák meg. Abban mi az igazságos, hogy őket elhurcolják keletre harcolni, míg a nők lelépnek valami jóléti országba, és élik a kiváltságos nyugati életet?

jan. 17. 16:06
 24/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
56%
Ukrajnában 2014 óta olyan szintű cenzúra van, mint Észak-Koreában, ez alapján az ukrán férfiak nem hősködnek, hanem akaratuktól teljesen megfosztott szerencsétlenek a vágóhídon.
jan. 17. 16:15
 25/52 hájaaa ***** válasza:
0%

"Ukrajnában 2014 óta olyan szintű cenzúra van, mint Észak-Koreában, ez alapján az ukrán férfiak nem hősködnek, hanem akaratuktól teljesen megfosztott szerencsétlenek a vágóhídon."

1. ez full kamu

2. mer a testvérgyilkos oroszoknál pont nem így van, ugye?

jan. 17. 16:16
 26/52 anonim ***** válasza:

Erre:

"18.: És te mit tennél ilyen helyzetben? Bemutatnád a nagy képzettségedet, hogy egyszerre 3 cigi szívása közben tudod inni a sört? Ettől meg kellene ijednie az ellenségnek, vagy halálra röhögnie magát, és esetleg az lenne a terv, hogy így likvidálod?"

Nem értem, mivel leszel előrébb attól, hogy a sötétségeddel villogsz a neten, - ismeretlenül állsz bele olyan emberekbe, akikről - az általad írtak alapján - semmit nem tudsz!

1. A szakterületemen elismert katona vagyok, - nem szoktak a semmire annyi kitüntetést, elismerést öntözni semmire nem alkalmas emberekre - miniszteri szintről is, - mint amennyit kaptam a hivatásom gyakorlása folyamán.

2. Nincs káros szenvedélyem! Gondolom, ez fura lehet egy olyan értelmi képességekkel megáldott embernek, aki minden különösebb ok, előzmény nélkül képes bántó szándékkal beleállni másokba!

3. Arra esküdtem fel, hogy amennyiben fegyveres támadás éri Magyarországot, erőmet, időmet, energiámat nem kímélve a legjobb tudásommal, képességeim maximális kihasználásával vegyem ki részemet a támadó szándékú erők ellehetetlenítéséből, megsemmisítéséből, - ha akarnám, sem tehetném meg, hogy elmenekülök!

4. Megtanultam tisztességgel, hogy miként járulhatok az ellenség likvidálásához és bízom a képességeimben, - nem úgy mint te, aki bizonytalanul kezd el sértegetni másokat névtelenül a neten!

Addig örülj, amíg nem kell számot adnom honi polgárok előtt a szakmai tudásomról!

Mindenütt fogsz találni léhűtőket, - nem feltétlenül kell ehhez katonának lennie az embereknek, - de kikérem a magam és bajtársaimnak nevében, hogy egy hivatását tisztességgel betöltő többséget egy kalap alá vonva sértegetsz csak azért, mert olyan szinten vagy buta, mint a döngölt anyaföld!!

jan. 18. 00:55
 27/52 A kérdező kommentje:

26.: Hát ha ennyire sértődékeny vagy, sokra nem mennénk veled... Már ne is haragudj.

Amúgy már láttam, hogyan ad számot a honvédség arról a hihetetlen magas szaktudásáról. Pl. amikor az Ukrajnából érkező 50 éves ősrégi drón észrevétlenül átrepült hazánk légterében, biztos akkor sem az asztal alatt feküdtek részegen, cigivel a szájukban a felelősök.

jan. 18. 01:17
 28/52 A kérdező kommentje:

"1. A szakterületemen elismert katona vagyok, - nem szoktak a semmire annyi kitüntetést, elismerést öntözni semmire nem alkalmas emberekre - miniszteri szintről is, - mint amennyit kaptam a hivatásom gyakorlása folyamán."

Véletlenül nem te vagy az az alak, aki 6 hetes képzés után lett alezredes?

jan. 18. 01:20
 29/52 anonim ***** válasza:

Nem én vagyok sértődékeny, hanem te vagy buta valamihez, amiről úgy osztod az eszet, mint aki ért is ahhoz, amiről dumál!

Egyszerű közkatona vagyok, - nem politikai vonalon érvényesülök, hanem szakmain! Tudom, ez is fura számodra, de nem lepődök meg azon, hogy nem érted!

jan. 18. 01:23
 30/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
45%

# 26

Hogy lehet eldönteni, hogy meddig érdemes ellenállással kísérletezni, és mikor érkezik el az a pont, amikor jobb eldobni a fegyót, és hadimenekültként felszívódni ?

A németeknél az olyan szintű fanatizmus jegyében, amit te tanúsítasz, annak a jegyében sikerült mennyi katonát a halálba küldeniük Sztálingrádnál, és a későbbiekben Kölnöt, és Berlint romhalmazzá lövetniük, és az mekkora vigasz volt, hogy mennyi amerikai / szovjet katonával végeztek a makacs ellenállásuk jegyében ?

jan. 18. 01:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!