Nem kellene Ukrajnának inkább megadnia magát?
"a kárpátaljai magyarok"
köszönik a körülményekhez képest jól vannak, és arra kérték a magyarokat, az anyaországot, hogy támogassák a harcukat a szabadságukért.
Nem tudom miért van egyesekben kényszer arra, hogy megmondja más országoknak mit kellene tenniük.
Ukrajna segítséget kért, pár gerinctelen magyar meg arról győzködi hogy adja meg magát, jó lesz az.
Mint a nemi erőszaknál, "hogy ne védekezz, kevesebb macerával ját, tedd szét a lábad, nehogy elszakadjon a ruhád"
Szerintem ez helytelen.
41.
Tényleg Pubi?
Be is linkeled?
Én máshogy tudom!
39#
Voltak konfliktusok, nézeteltérések az ukránokkal
De akkor az a megoldás,hogy akkor rúgunk beléjük, hátráltatjuk az Eus pénzeket,mikor ukrajna éppen puszta létfenn maradásáért küzd?
#40 Gyűlölöm Putyint, úgyhogy ez mellé ment, bocs...
#41 Nem mondtam meg, hogy mit tegyenek, egy kérdést tettem fel. Ne hasonlítgasd már a kérdésemet a nemi erőszakhoz, te..... Illetve gerinctelen magyar lennék azért, mert sajnálom a halottakat, a megnyomorodott embereket? Te eszednél vagy?
45#
"Akik minden erővel támogatják Ukrajnát azoktól megkérdezem hogy mit kéne tennünk?"
Blokkolt Orbán Brüsszelben, egyelőre nem megy az EU-s pénz Kijevbe
Elsőként engedjük,hogy menjen eus pénz Kijevbe
viktorka és a fidesz ne blokkolja tovább
Lassan viktorka maximum csak az Erdogantól kapott autóját tudja blokkolni, mert most alakítja át a "hülye magyarok " miatt az EU a vétózás intézményét.
A vétóval lehet élni és visszaélni, de viktorka csak zsarolásokra használta, visszaélt vele, ezért átalakítják, "hülye biztossá teszik".
Hát nincs sok értelme, már azt sem tudják szerintem, miért kezdődött. Múltkor az egyik kijevi fejes azt mondta, nem lett volna nagy ügy békét kötni 2 éve, de Johnson azt mondta nekik, folytatniuk kell... Így is, úgy is veszítenek majd területeket, de ez nem is zavarja őket állítólag, úgysem lehetnek a nato-ban, úgyis beléphetnek az EU-ba.
Az ukránok olyan irreális baromságoktól félnek, mint hogy az oroszok be akarják kebelezni őket meg ilyesmi, vagy ha békét kötnek, akkor majd úgyis támadnak az oroszok (mert ha nem kötnek, akkor nem...).
Akik ukrán népről, meg szabadságharcról beszélgetnek, azok mennyire ismerik az ukrán nacionalizmust, történelmileg ?
Vagy az ukrán politikát, és közéleti állapotokat ?
Akkor ki vagy mi határozza meg, hogy ki az ukrán, és ki az orosz, és mely területek járnak nekik ? Voltak olyan ukrán követelések, melyek Voronyezst, Rosztov-na-Donut, és a Kaukázust is magukénak követelik. Vagy a Krím is milyen alapon kell az ukránoknak, rágörcsölve ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!