Mi a véleményetek arról ,hogy a Mi Hazánk besorozná az embereket katonának?
Szóval mi a véleményetek a sorkatonaságról.És írjátok is le ,hogy miért vagytok azon az állásponton.
Források:
Ezek a források ,csak hogy lássátok ,hogy nem én találtam ki.
Hallani sem akarok róla, mert én voltam sorkatona.
Azok okoskodnak erről, akik nem voltak azok. Őket viszont besoroznám legalább 14 hónapra.
Úgy tűnik, hogy a Mi Hazánk a kormányra kerülésnek még a közelébe sem szeretne kerülni, és ezzel az elképzeléssel ez garantált.
1-2 hónapos szolgálati időre gondoltak a programjukban. Egy ilyen időtartamú kiképzés pontosan annyi szakértelmet ad háborús helyzetben a katonának, mint egy 1-2 hónapos főzőtanfolyam egy szakácsnak, vagy egy 1-2 hónapos gyorstalpaló egy hegesztőnek. Semennyit.
Remélem minél több szavazújuk értesül erről és akkor a következő választáson be se kerülnek a parlamentbe.
Aki a sorkatonaságot támogatja, azt kötelezően elküldeném a kiképzőtáborba, fogkefével budit súrolni, miközben egy büdösszájú őrmester üvölti a fülébe, hogy "maga egy senki!".
#7 Szerencsére nem. De még csak az hiányzott volna az akkori gyenge önbizalmamnak, hogy valami gyepagyú kiképzőtiszt ordítozzon velem, hogy semmit sem érek.
Vannak a nagypofájú alfahímek, na nekik lehet, hogy jót tenne a sorkatonaság, hogy kicsit lehiggadjanak és visszább vegyenek az arcukból, de a hozzám hasonlókat végleg tönkretenné.
7-es
Most tőlem kérdezed vagy valaki mástól?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!