Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a véleményetek arról ,hogy...

Mi a véleményetek arról ,hogy a Mi Hazánk besorozná az embereket katonának?

Figyelt kérdés

Szóval mi a véleményetek a sorkatonaságról.És írjátok is le ,hogy miért vagytok azon az állásponton.

Források:

[link]

[link]

Ezek a források ,csak hogy lássátok ,hogy nem én találtam ki.

2024. jan. 11. 11:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Menjen az egész Mihazánk golyófogónak Putyinhoz, és ott vergődjön ha harcolni akar!

Én egy lépést nem tennék a katonaságért - a magyarok képtelenek harcolni és nincs is senki, aki ezt megtanítaná nekik... de nem is kell!

A jelenlegi katonaság is csak egy drága, de jelentéktelen díszlet - semmi értelme.

2024. jan. 11. 22:18
 22/31 anonim ***** válasza:
44%

De NATO követelmény ez, hogy legyen haderő. Ha nincs haderő, akkor megszeged a NATO szabályát, és ők joggal fogják azt mondani, ha jön Putyin, hogy nem segítünk, mert ti se tartottátok be azt, amit ígértetek

2024. jan. 12. 09:24
 23/31 anonim ***** válasza:
94%
Legyen haderő, oké. De önkéntesekből. Aki annyira nem ért semmihez, hogy katonának megy, szíve joga. De a sorkatonasággal hagyják békén azt, akinek van élete!
2024. jan. 12. 09:31
 24/31 anonim ***** válasza:

22 Manapság az igazi haderőt nem a csámpás mihazánkos katonák jelentik, hanem technikai erő az, amelyiket fejleszteni kellene!

Manapság már a közkatona csak golyófogónak jó. Erre mondjuk valóban alkalmasak a Toroczkai-fiúk...

2024. jan. 13. 08:57
 25/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Jöhetnek még ,ha gondoljátok.

2024. jan. 14. 12:14
 26/31 anonim ***** válasza:
55%
A frissen kirúgott hivatásosak bizonyára üdvözölnék a lépést!
2024. jan. 15. 21:39
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Támadó doktrinára nemleges a hozzáállásom.

Elszakított részek...

Románia - ellenünk...

Menjél pihenni, - mert nagyon fáradt lehetsz, kérdező!

2024. jan. 15. 21:47
 28/31 anonim ***** válasza:
82%
Sorkatonaság ideje múlt intézmény. Egész katonaság, abból a szempontból, hogy mennyi katonád van. Ha van egy jó vadászgépe az országnak, sokra mész ha tiednek egy sem abban a pillanatban, csak pár gyalogos. Technikai fejlesztés kell.
2024. jan. 15. 22:01
 29/31 anonim ***** válasza:
94%

Még egy ok, amiért soha a büdös életben nem szavaznék a Mi Hazánkra!

Nem leszek senki golyófogója.

2024. jan. 15. 22:46
 30/31 anonim ***** válasza:
90%

Ha mi támadnánk? Semmilyen idióta vezető lázálma miatt nem vagyok hajlandó lelövetni magamat.

Ha minket támadnának? Ezért a trágya országért nem adnám az életem.

2024. jan. 16. 10:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!