Mit gondoltok, reálisan nézve a 2024-es évet ki fogja még bírni Ukrajna, vagy 2024-ben elesik és már más országot is meg fog támadni Oroszország?
Vannak magas rangú pozícióban lévő szakértők, politikusok akik szerint 2024-ben Ukrajna elesik, és Oroszország egy következő kelet-európai ország katonai megszállásába kezd. Vannak akik azt mondják, Ukrajna még évekig is húzhatja. Sajnos olyan véleményt még nem olvastam úgymond józan nem-magyar politikusoktól, szakértőktől, hogy Oroszország elfoglalja Ukrajnát és megáll, és olyat sem, hogy Ukrajna megnyerhetné ezt a háborút, mert jelenleg totális vesztésre áll és teljes a kilátástalanság. 5 évre teljesen eladósodott, a gazdasága olyan hogy egy kárpátaljányi területet sem tud fenntartani anyagilag, mentőautónak álcázott járművekkel igazoltat és erőszakkal szedi össze a férfiakat akiket visznek a frontra annyira nincs már katonája. Stb. stb. Sok a vészjósló jel.
Szerinted mi lesz? Mit hoz a 2024-es év harcászati szempontból?
Na megjött az 1-es propagandista, ti már csak ilyen okosak vagytok 😂.
Bayer: Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.
a ruszkik nem bírnak ukrajnával. Ez idén is változatlan marad. A háborúnak egy féle képen lehet csak vége a ruszki terroristák visszavonulnak a szutykos dácsáikba.
Egyes előadta a vágyvezérelt propaganda mantráját. Csak nem nógrádi komcsi elvtársad mondta ez lesz?
Engem nagyon nem lepne meg, ha Belgorod csak főpróba lett volna és majd március 16-án ezerszám hullanának az olcsó bombázódrónok az orosz választási irodák környékére. Minden nyugat-orosz kisváros mellé nem tudnak légvédelmi üteget telepíteni. :)
Szerintem Ukrajna simán kihúzza ezt az évet is.
"Szerintem Ukrajna simán kihúzza ezt az évet is."
Ukrajna lehet, de maradnak emberek is? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!