Fiúk, lányok! Támogatnátok Magyarországon a sorkatonaságot, lennétek ti is azok szívesen?
"A modern fegyverek bonyolultak, a sorkatona egy évnyi szolgálati ideje borzasztóan kevés idő a szükséges tudás és gyakorlat megszerzéséhez."
Az biztos, de ha csak akkor kerül oda mikor már hadiállapot van senki sem fog vele egy évig szórakozni. Három nap után egy gránáttal és öt tárral megy ki az első vonalba és húzzák ki a nevét az állománylistáról.
Én tudom, hogy a magyar páva eleve csak halálraítéltként érzi jól magát, ezért osztozom is örömükben. :)
#20 Jobb ötletem van: analfabéták is mehessenek, ha kellő ideig kiélvezték a náluk képzettebbek szívatását.
Ezt már más is kérdezte: és aki féllábú, azzal mi legyen? Ő szín ötössel se mehessen, mert nem volt katona, vagy fizessen jó magas tandíjat?
Én baloldali liberális vagyok és ellenzem a sorkatonaságot, meg a polgári fegyvertartást is. Ez csak a jobboldaliak mániája, hogy megfélemlítsék a kissebbségeket.
Aki katona akár lenni, az legyen is az
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!