Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Fiúk, lányok! Támogatnátok...

Fiúk, lányok! Támogatnátok Magyarországon a sorkatonaságot, lennétek ti is azok szívesen?

Figyelt kérdés
2023. nov. 7. 14:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

"A modern fegyverek bonyolultak, a sorkatona egy évnyi szolgálati ideje borzasztóan kevés idő a szükséges tudás és gyakorlat megszerzéséhez."

Az biztos, de ha csak akkor kerül oda mikor már hadiállapot van senki sem fog vele egy évig szórakozni. Három nap után egy gránáttal és öt tárral megy ki az első vonalba és húzzák ki a nevét az állománylistáról.

Én tudom, hogy a magyar páva eleve csak halálraítéltként érzi jól magát, ezért osztozom is örömükben. :)

2023. nov. 15. 21:06
 22/28 anonim ***** válasza:

#20 Jobb ötletem van: analfabéták is mehessenek, ha kellő ideig kiélvezték a náluk képzettebbek szívatását.

Ezt már más is kérdezte: és aki féllábú, azzal mi legyen? Ő szín ötössel se mehessen, mert nem volt katona, vagy fizessen jó magas tandíjat?

2023. nov. 15. 21:19
 23/28 anonim ***** válasza:
#18 Ezt honnan veszed? Én nem támogatom, megfosztasz az állampolgárságomtól, kitoloncolsz az országból?
2023. nov. 15. 21:23
 24/28 anonim ***** válasza:
#18 Ki hatalmazott fel arra, hogy MINDEN magyar ember nevében beszélj?
2023. nov. 15. 21:54
 25/28 A kérdező kommentje:
18-as dugulj már el végleg te szellemi fogyatékos!
2023. nov. 16. 07:33
 26/28 anonim ***** válasza:
51%

Én baloldali liberális vagyok és ellenzem a sorkatonaságot, meg a polgári fegyvertartást is. Ez csak a jobboldaliak mániája, hogy megfélemlítsék a kissebbségeket.

Aki katona akár lenni, az legyen is az

2023. nov. 18. 14:30
 27/28 árokpart ***** válasza:
26-os Ez egyáltalán nem így van. A legtöbben hobbyból tartanánk otthon fegyvert játék céljára.
2023. nov. 18. 20:20
 28/28 anonim ***** válasza:
A géppisztoly talán játék? Egy magyar iskolában is azt hitték és a véletlenen múlt hogy nem lett tragédia
2023. nov. 18. 22:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!