Miért öli meg az ártatlan, Palesztin civileket is az Izraeli hadsereg?
#106 Érdekes hogy az általad is említett kurd terrorszervezeteket a szír háborúban az egyesült államok hadserege támogatta és még valami dicséretet is kiköhögtek mielőtt odadobták őket a törököknek.
Bent voltak gázában az izraeliek a támadás előtt? Ha nem akkor honnan tudnák hogy a rakéta indítását jelző hőkép egy mezőn vagy egy korház udvarán van-e? Oda megy a válaszcsapás ahonnan az indítás történt.
Másrészt a hamasz a saját téves rakétacsapásával is izraelt hibáztatta.
" Érdekes hogy az általad is említett kurd terrorszervezeteket a szír háborúban az egyesült államok hadserege támogatta és még valami dicséretet is kiköhögtek mielőtt odadobták őket a törököknek."
Az általam említett kurd terrorszervezeteket jelenleg is az USA támogatja. És nem dobta oda a törököknek. Erdogan elszántsága tette lehetővé hogy a törökök egyes területeket felszabadítottak, de az USA ezt sem engedte. Persze az USA nem azért támogatja mert szereti a kurdokat hanem mert ezzel megosztja Szíriát és kedvez Izraelnek.
"Bent voltak gázában az izraeliek a támadás előtt? Ha nem akkor honnan tudnák hogy a rakéta indítását jelző hőkép egy mezőn vagy egy korház udvarán van-e? Oda megy a válaszcsapás ahonnan az indítás történt."
Ez a cionista zsidó propaganda. Mindent lebombáznak és azt mondják fegyverek voltak ott meg rakétát lőttek ki onnan. Keresztény templomot is lebombáztak.
"Másrészt a hamasz a saját téves rakétacsapásával is izraelt hibáztatta."
A rakéta iránya, hangja izraeli fegyverre utal. Továbbá hamasz rakéta nem tudna megölni 500 embert.
Te mindentisjobbantudo cionmániás . Igazad van mindenben! Nyugodj meg. Nyugodtan mehetsz aludni. Majd holnap kiírod a következő 10-20 kérdésbe ágyazott zsidózást.
Jó éjszakát! Ma is megtetted amit kő’. Itt egy nyalóka🍭
Az az embertelen borzalom, amit a Hamasz terroristái elkövettek az izraeli lakosság ellen, nem lehet indok arra, hogy Izrael is embertelen választ adjon. Mert akkor ők is ugyanolyanná válnak, mint azok, akik ellen harcolni akarnak. Ezt nem magyarázhatja semmi. A palesztin gyerekek is ugyanolyan értatlan gyerekek, mint a megölt izraeli gyerekek voltak. Akiben van emberi érzés, az nem áldozhatja fel öket! A felnőtt civileket sem. Akkor sem, ha a Hamasz kórház alá telepíti a fegyvereseit. Meg KELL oldani, hogy csak a terroristákat pusztítsák el. Nyilván nem tudjuk, hogy oldható ez meg, de nem is mi vagyunk azok, akiknek ezt tudnia kell!
Menekülttábort hogy képes Izrael bombázni? Ezt nem értem. A rövid válasz nyilván az, hogy ott is terroristák vannak. Na de akkor is, egy menekülttábort???
Az elég nyilvánvaló, hogy a Hamaszt nem érdekli a saját népe, feláldozhatónak tartják őket a céljaik érdekében.
Azt sem értem, miért nem világos a muszlim országok vezetői, a muszlim vallási vezetök számára, hogy pont az iszlám terrorszervezetek ártanak a legtöbbet az Iszlámnak. Miért nem vetik ki maguk közül ők ezeket a terroristákat?
Miért nem egyértelmű, hogy egyik fél sem indokolhatja SEMMIVEL az ártatlanok meggyilkolását?
Már rég nem a "fogat-fogért, szemet-szemért" ideológia korában élünk! Civilizált állam legalábbis nem élhet ezzel a metódussal.
Én mind az ártatlanul meggyilkolt, elhurcolt zsidokat, mind az ártatlanul szenvedő palesztinokat sajnálom. Mindegyikük az embertelen hatalmi játszmák áldozata.
115 - ös!
A világon nem létezik olyan háború, ahol nincsenek ártatlan áldozatok.
Mindegy, hogy mi volt a kitörés oka....
Igen, a háborúban halnak meg civilek, sőt még gyerekeke is.... mert a háború ilyen.
"Meg KELL oldani, hogy csak a terroristákat pusztítsák el."
Aki ezt mondja, nem két lábbal áll a földön, csak a demagóg f@szságokat nyomja az emberi jogokról, meg a többiről....
"Menekülttábort hogy képes Izrael bombázni? Ezt nem értem."
Szerintem - ahogy olvasom a kommentedet - Te qurva sok mindent nem is akarsz érteni.
Már rég nem a "fogat-fogért, szemet-szemért" ideológia korában élünk! Civilizált állam legalábbis nem élhet ezzel a metódussal.
Világvezető nagyhatalmak esetén valóban nem, de csak azért nem, mert akkor nem lenne kik ellen hergelni a népet, ami károsan befolyásolja a gazdaságot.
(Az iszlám - zsidó ellentét is csak annyiban érdekli a világot, hogy kitől vesznek majd olajat....)
Nőjj föl!
Már rég felnőttem.
És amikor majd mások is felnőnek, és efogadhatatlannak tartják az ilyesmit, az lesz az első lépés egy normálisabb világ felé.
Sajnos, még fényévekre vagyunk ettől.
Hamasz beszéd:
Végre szint vallottak. Csak gyilkolaszni akarnak. Semmi mast.
Aztan jonnek szepen sorjaban a “vilag nagyvarosai” amit meg kell “hodítani”
Ezt akarjak.
Persze, hogy meg kell őket állítani, de nem az ő modszereikkel. Mert akkor Izrael sem jobb náluk. A Hamasz nem egyenlő a palesztin néppel.
És ne gyertek megint azzal, hogy nem lehet megkülönböztetni őket, mert azért vannak a stratégiát, hadtudományt, gerillahadviselést, meg ki tudja, milyen, általunk ismeretlen szakszóval jelölt harcászati okosságot tanult, gyakorlott katonai vezetők, kommandósok, etcetera..., hogy ŐK tudják, hogy kell fellépni ellenük a lehető legminimálisabb civil áldozattal.
119
Igen, így van. Ezért küldték őket délre. Persze rohadtul nehéz úgy, hogy nagyon sok családban van hamaszos. Vagyis ha nem is öldököl, azért támogat. Illetve az sem könnyíti meg a dolgukat, amit pont a hamaszos vezér nyilatkozott: Ők nem foglalkoznak a civiljeikkel, az a támadó dolga, meg az ENSZ-é. Nekik csak egy dolguk van, kiírtani a zsidó népet mindenhol. Valóban a túlélésért harcolnak. Megmondták a hamaszosok, terveznek még olyan irtást, amit megtettek 7-én. Addig nem állnak le, amíg meg nem ölik az összes zsidót. Nem foglalkoznak vele hány gázai civilt kell feláldozniuk, ők számukra mártírok és ezt büszkén vállalják. A hezbollah egyik vezetője is megmondta, hogy utána jönnek a világ nagyvárosai. Mindent meg fognak hódítani, mert ők a kiválasztottak.
Igy nincs túl könnyű dolga Izraelnek.
És nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretnék se mártírt játszani, se fekete zsákokban járni itt európában. Ha erre vágyom, majd elköltözöm.
Izraelnek megpróbálják megkötni a kezét. Ha nyernének, és tovább csinálnák, ahogy már meg is mondták, nekünk is végünk lenne. Az életvitelünknek.
Mert ezt akarják. Látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!