Miért öli meg az ártatlan, Palesztin civileket is az Izraeli hadsereg?
"Ja és olyan "apróságokról" ne is beszéljünk mint a bosszú- (elrettentési) faktor. Izrael már jóval korábban deklarálta tűzcsapást mér minden olyan épületre ahonnan rakétát indítottak izraeli területre. Közel 5000 rakétát lőttek ki a támadásban, szóval ez alsó hangon is 2000-2500 épület lerombolását fogja jelenteni. Ha egy iskola tetejéről/udvaráról lőtték ki a rakétát akkor az iskolát fogják lebombázni."
Én pedig ezért mondom hogy Izrael népirtást követ el. Mondjuk azt kétlem hogy az ENSZ iskolájából meg keresztény templomból is rakétát indított a hamasz. De persze Izrael ezeket is lebombázta.
"Én pedig ezért mondom hogy Izrael népirtást követ el. Mondjuk azt kétlem hogy az ENSZ iskolájából meg keresztény templomból is rakétát indított a hamasz. De persze Izrael ezeket is lebombázta."
Tehát a tényekkel szemben a te személyes kételyed áll, mint érvelési hiba. Rettentő meggyőző :D
"Imádom az ilyen szemétládákat, hogy a 2000 megölt zsidó ártatlant elbagatellizálja, a mocsadék terorristákat élteti, akik az ő torkát is elmetszenék, csak azért mert nem muszlim"
Ennek minden szava hazugság.
1400 a zsidó áldozatok száma, nem 2 ezer. Nem bagatizálom el, hanem elítélem azt is. Nem éltetem a terroristákat. És nem azért gyilkoltak mert az izraeliek nem muszlimok hanem mert gyilkolják a palesztinokat és elveszik a földjüket. Gázában élnek keresztények akiket nem bántanak a palesztionk. Ellenben Izrael a keresztény templomot is lebombázta megölve a benne a keresztényeket.
"És nem azért gyilkoltak mert az izraeliek nem muszlimok hanem mert gyilkolják a palesztinokat és elveszik a földjüket."
Ez elég béna hazugság, tekintve hogy pont ők kezdték a gyilkolást, nem Izrael.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!