Honnan ered az izraeli hadseregben szolgáló női katonák táncolós videói?
Figyelt kérdés
Számos ilyen rövid videó van fent és mind erre a zenére, ez a me gustas tu.
https://www.youtube.com/shorts/oBqUofuuFZU
Nem tudok spanyolul, nem tudom azt se miről szól ez az egész. Valami netes viral, de honnan ered és miért pont ilyen jó csajok táncolnak erre?
2023. okt. 28. 22:38
1/10 A kérdező kommentje:
Itt egy másik pl.
2023. okt. 28. 22:41
2/10 anonim válasza:
Néhány klandzs unatkozott a laktanyában. Onnan.
3/10 anonim válasza:
Hogy érted, hogy honnan ered? A net teli van ilyen rövid táncizós videókkal. Nincs ezrknek külön eredetük, csak a jó Csajok szeretik mutogatni Magukat a neten.
Big bank meg Big Body challenge-ekre keress rá, bár ha egyet megnézel, utána az algoritmus folyamatosan dobalni fogja.
5/10 A kérdező kommentje:
#3: Oké, de miért pont erre a zenére riszálnak?
2023. okt. 29. 14:47
6/10 anonim válasza:
A többi ilyen videónál miért pont arra a zenére riszálnak amire? Nincs jelentősége.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom, de engem nagyon idegesít, h állandóan ezeket dobálja be! Soha nem kerestem rá semmi izraeli dologra és már ráböktem arra is, h don’t recommend de csak jönnek ezek az idétlen videók!
8/10 anonim válasza:
Amúgy nem az a festett hajú talán ukrán katona csávó kezdte el? Kicsit jobban elmerülve benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!