Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Elképzelhető, hogy Ukrajna...

Elképzelhető, hogy Ukrajna beleharapjon gazdái kezébe és megtámadja Európát? Vagy ne adj Isten minket?

Figyelt kérdés

tegnap 09:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
Én simán el tudom képzelni róluk.
tegnap 10:05
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Persze, háborúban állnak Oroszországgal nincs is jobb dolguk, mint háborút kezdeni egy 3. ország ellen.
tegnap 10:07
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Mi is Európa vagyunk professzor úr!
tegnap 10:09
 4/17 anonim ***** válasza:
59%
3, egyre kevésbé állja meg ez politikaiul. Mi anyácska barátságérdemrendje vagyunk.
tegnap 10:17
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

Nem elképzelhető, csak ha elfoglalja őket Oroszország. Az orosz vezetés már hozhatna ilyen döntést.

Egyébként mi is Európa vagyunk.

tegnap 10:21
 6/17 anonim ***** válasza:
59%

Értem hogy elsültél vagy tízszer a gatyóba az elmúlt pár nap miatt, de ez itt még mindig Európa és az is marad, amíg fel nem robban a bolygó.

Az orosz hadseregnek semmi esélye nincs az USA nélküli NATO ellen sem. Egy utolsó korrupt, mocskos, porfészek az az ország.

tegnap 10:25
 7/17 anonim válasza:
100%
Nem hiszem, Ukrajnának van elég baja, és érdekében sem áll Európára támadni. Minket nyilván utálnak, de szerintem ahhoz nem eléggé, hogy NATO tagországként nekünkszaladjanak. Majd elverik a port a kisebbségeken, ebben viszont már komoly referenciáik vannak.
tegnap 10:25
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

6, ha érted, akkor, miért vagyok én itt egyáltalán?

Az az ország nem földrajzilag lehet, hogy Európához tartozik, de politkailag akkor sem, ha a fene fenét eszik is, ami az összes külpolitikai döntését Putyin érdekekének megfelelően hozza és ráadásul egy megtámadott országot támad tovább.

Egy európai ország sincs, ami ennyire gerinctelen lenne, mint Magyarország.

tegnap 10:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Jah persze, "hatalmas" ötlet lenne megtámadni azokat akik támogatják hogy ne omoljon össze. A nyugati támogatás nélkül már rég ruszki zászló lengene az összes ukrán város polgármesteri hivatalának a homlokzatán.
tegnap 10:32
 10/17 T. Feri ***** válasza:
66%
Tudod, ha elkezdesz valakit rugdosni, előfordulhat, hogy visszarúg. És ez sokkal előbb következik be, ha akit rugdosol, az a szomszédod. Vagyis számunkra a legfontosabb, hogy ne rugdossuk a szomszédunkat, főleg, ha százezernyi magyar él ott. Orbán folyamatosan ezt teszi.
tegnap 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!