Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek nem gyanús? (Lent.)

Szerintetek nem gyanús? (Lent.)

Figyelt kérdés
Az orosz-ukrán helyzet kedvezőtlen az oroszok számára, ezért Putyin a Hamászt pénzeli, hogy lekösse az amerikai hadsereg figyelmét Izraelben. Leegyszerűsítve ennyi, én így látom. Kinek mi a véleménye?

2023. okt. 23. 10:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Ez így nem igaz."

nézd meg a videót.

konkrétan ünnepelte.

2023. okt. 24. 06:25
 12/20 kürasszír ***** válasza:

# 11

De igaz.

Mindenki ünnepelte, aki jelen volt.

Ugyanis a kanadai parlament alsóházának elnöke szólította fel a jelenlévőket az egykori ukrán náci ünneplésére, így a felelősség is az övé volt, ő is bukott bele az ügybe. Mert a kanadai politikus nem ellenőrizte le előtte, hogy az illető az SS-ben szolgált a II. világháborúban.

2023. okt. 24. 10:49
 13/20 anonim ***** válasza:

döntsd már el, hogy mi a véleményed!

az előbb még azt mondtad, hogy amit állítok, az nem igaz, mert Zelenszkij nem ünnepelte, most meg azt állítod, hogy mindenki ünnepelte.

most akkor melyik?

arról ne is beszéljünk, hogyha másnak nem is, de Ukrajna felkent vezetőjének azért (szerintem) csak le kellett volna esnie, hogy a "II. világháborúban az orosz megszállók ellen harcoló ukrán katona", az mit jelent.

ennek ellenére lelkesen ünnepelt.

mint említettem ciki. vagy azért, mert tök hülye, vagy azért mert semmi gondja a nácikkal.

na melyik?

és miért is nem ciki?

2023. okt. 24. 16:33
 14/20 kürasszír ***** válasza:

# 13

Azt állítottam, hogy "ÍGY" nem igaz, ahogy Te írtad.

MERT:

1.) Nem Zelenszkij szervezte oda az ukrán ex-SS-t.

2.) Nem Zelenszkij szólította fel a közönséget az ünneplésére, hanem a kanadai parlament alsóházának vezetője.

3.) Ukrajnában komoly antikommunista partizánmozgalom működött egészen az 1950-es évekig. Tehát nem evidens, hogy aki a szovjetek ellen harcolt akkoriban, az feltétlenül náci.

Összegezve, nem lehet Zelenszkijt felelőssé tenni a blamáért.

2023. okt. 24. 18:23
 15/20 anonim ***** válasza:

1. nem állítottam, hogy ő szervezte oda.

2. nem állítottam, hogy ő szólította fel a közönséget.

3. nem mondtam, hogy ő a felelős.

ezek csak a te fejedben képződtek meg. a saját hülyeséged meg ne vetítsd ki rám, ha kérhetném.

annyit mondtam, hogy ciki.

és az.

2023. okt. 24. 18:49
 16/20 kürasszír ***** válasza:

# 15

ÚJRA IDÉZLEK: "Zelenszkij egyre unalmasabb és cikibb (főleg a múltkori kanadai náci ünneplést követően) a nyugati politikusok számára."

Ez eleve nem igaz.

Hiszen most döntöttek Ukrajna újabb 30 milliárd dolláros segélyéről.

2023. okt. 24. 19:52
 17/20 kürasszír ***** válasza:

# 9 # 13 # 15

IDÉZLEK: "A Hamaszt részben az EU pénzeli segélyszállítmányok formájában, meg persze Irán, akit az EU és az USA pénzel."

Nos ez az állításod meg részben csúsztatás, részben nettó hazugság.

1.) Az Európai Unió a gázai palesztin lakosságot segélyezi, hogy abból mennyit nyúl le a Hamasz, az nem az EU felelőssége, hiszen a Hamasz konkrétan egy véres diktatúrát működtet Gázában. Ez csúsztatás a részedről.

2.) Sem az USA, sem az EU nem pénzeli Iránt. Ez sima hazugság a részedről.

Az, hogy hol csúsztatsz, hol pedig tényszerűen nem igazat állítasz, magyarán hazudsz, na az a ciki.

2023. okt. 24. 19:55
 18/20 kürasszír ***** válasza:

# 9 # 13 # 15

Bezzeg Putyin nem olyan csávó, mint Zelenszkij!

Putyin idegméreggel teszi el láb alól az embereket, és sorozatban dobatja ki őket az ablakon.

Kicsit nehezen hihető, hogy Putyin kritikusai közül már a sokadik esik ki az ablakon, véletlenül. Persze még sokan fognak kiesni a jövőben is. Veszélyes üzem a nyitott ablak Oroszországban, ha valaki Putyin kritikusa.

2023. okt. 24. 20:02
 19/20 anonim ***** válasza:

kürasszír:

ez a Time Magazine cikke, ami 2022-ben az év emberének választotta Zelenskij-t.

[link]

most mond, hogy nem ciki a csávó.

2023. nov. 7. 21:53
 20/20 kürasszír ***** válasza:

# 19

Bezzeg Putyin!

Ő frankó csávó, a vélt, vagy valós ellenfeleit kidobatja az ablakon, vagy családostól kiirtatja.

Mert ugye Putyin gyakran családostól, azaz egy konkrét esetben feleségestől és kisgyerekestől ölette meg az egyik vezető beosztású emberét.

Ez nem ciki?

2023. nov. 8. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!