Putyin miért nem rendel el offenzívát, azonnali lerohanást Ukrajna ellen?
Mert Oroszország kifárasztásra játszik.
Az orosz GPP 3%-ból finanszírozza a háborút, amíg a nyugat egész Ukrajnát lélegeztető gépen tartja, és még a hadi költségeket is ők finanszírozzák.
A világrend általakulása szempontból, így Oroszországnak van ideje áttendezni a piacait, és gyors növekedésnek indult.
Amíg a nyugat egyre inkább gyengül.
Minél tovább tart a háború, annál jobban gyengül.
Ez már itt jóval többről szól mint Ukrajna...
Pár év múlva szomorú lesz azt látni, hogy Oroszország gazdasága mennyire megerősödött, amíg az EU gazdasága folyamatosan recessziós helyzetbe került.
A szankciók bevezetésekor még nem tudtam hogy pontosan mi a céljuk.
Mostmár a számokat látva egyre világosabb, hogy mi is volt pontosan a terve USA-nak.
7
Te tudod mekkora oroszország lakossága pöcök?
Oroszország 2022. február 24-én megnyerte a háborút. Már Ukrajna végleges katonai demilitarizálása folyik. A fő céljuk innentől kezdve a Európa gazdasági térdre kényszerítése amivel félig készen is vannak.
Még maximum 2, esetleg 3 év és gazdasági csőd lesz Európában szerintem. Ez elkerülhetetlen , a problémát tetőzi, hogy a tömeges migráns terroristákkal is hadakozni kel majd hamarosan. A sakkban ezt királycselnek hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!