Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Putyin miért nem rendel el...

Putyin miért nem rendel el offenzívát, azonnali lerohanást Ukrajna ellen?

Figyelt kérdés
Persze tudom hogy jelenleg sem egész Ukrajnában vannak harcok, hanem inkább csak a keleti, északkeleti részeken. Viszont annyi ideje tart már. Az Orosz haderő a világ egyik legjobbja, és létszámban is az egyik legnagyobb. Simán megtehetné Putyin, hogy küld vadászgépeket, lövegeket, harckocsikat, aztán úgy ahogy van lerohanná a jelenleg is harc alatt álló részeket. Nem kellene annyi gyalogos, akik igen ők is csak azért, hogy a páncélöklőket, lövegeket kezeljék. Csak nem értem, mi értelme így elhúzni a dolgokat. Egy azonnali lerohanással kevesebb Orosz halt volna meg, mint egy lassan elhúzódó harcban. És az sem utolsó, ha szétbombáznának mindent, esetleg a régi Japánhoz hasonlóan kamikaze pilótákat is bevetnének, az elrettentő erő is nagyobb lenne.

2023. okt. 22. 08:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
53%

Mert Oroszország kifárasztásra játszik.

Az orosz GPP 3%-ból finanszírozza a háborút, amíg a nyugat egész Ukrajnát lélegeztető gépen tartja, és még a hadi költségeket is ők finanszírozzák.

A világrend általakulása szempontból, így Oroszországnak van ideje áttendezni a piacait, és gyors növekedésnek indult.

Amíg a nyugat egyre inkább gyengül.

Minél tovább tart a háború, annál jobban gyengül.

Ez már itt jóval többről szól mint Ukrajna...

2023. okt. 22. 08:12
 2/26 anonim ***** válasza:
26%

[link]

Pár év múlva szomorú lesz azt látni, hogy Oroszország gazdasága mennyire megerősödött, amíg az EU gazdasága folyamatosan recessziós helyzetbe került.

A szankciók bevezetésekor még nem tudtam hogy pontosan mi a céljuk.

Mostmár a számokat látva egyre világosabb, hogy mi is volt pontosan a terve USA-nak.

2023. okt. 22. 08:20
 3/26 A kérdező kommentje:
2-es ne haragudj, de nem olvasok orbánista oldalakat🙂
2023. okt. 22. 08:41
 4/26 anonim ***** válasza:
84%
Mert ahhoz kellene vagy 2 millió ember,és civileket kéne besorozni.ráadásul jelentős részük meghalna.nem csoda ha külföldről és börtönökből toboroz.
2023. okt. 22. 08:46
 5/26 anonim ***** válasza:
36%
Ezt megpróbálták 2022 február 24-én és csúnyán elverték őket az ukránok.
2023. okt. 22. 08:49
 6/26 A kérdező kommentje:
Viszont a börtönökből szerintem rengeteg ember bevállalná, ha nem csak a kisebb (néhány év) ítéleteseket toborozná, hanem gyakorlatilag bárkit aki elfogadja a meghívást. Ha túléli, akkor pedig kapna új esélyt. Mondjuk megnézném azt a kannibál fickót, aki a fekete delfinben ül. Nem lenne éhes a harctéren az tuti😁
2023. okt. 22. 08:51
 7/26 anonim ***** válasza:
67%
6) mennyi,néhány tízezer?ott sem ülnek milliók börtönben.
2023. okt. 22. 09:12
 8/26 anonim ***** válasza:
84%
Kíméli a lakosságot és az infrastruktúrát.
2023. okt. 22. 09:30
 9/26 anonim ***** válasza:
64%

7

Te tudod mekkora oroszország lakossága pöcök?

2023. okt. 22. 09:51
 10/26 anonim ***** válasza:
39%

Oroszország 2022. február 24-én megnyerte a háborút. Már Ukrajna végleges katonai demilitarizálása folyik. A fő céljuk innentől kezdve a Európa gazdasági térdre kényszerítése amivel félig készen is vannak.

Még maximum 2, esetleg 3 év és gazdasági csőd lesz Európában szerintem. Ez elkerülhetetlen , a problémát tetőzi, hogy a tömeges migráns terroristákkal is hadakozni kel majd hamarosan. A sakkban ezt királycselnek hívják.

2023. okt. 22. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!