Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit gondoltok erről a kupjanks...

Mit gondoltok erről a kupjanksz irányú új orosz offenzivarol ? Ukrajna elkovete az oroszok hibáját hogy kevés egységet hagyott ott?

Figyelt kérdés

Állítólag 8 Sturm z btg támad 100 e katona 900 tank

Ukrajnanak csak kevés egysége van a térségben.ezert elrendelte már most a kötelező evakualast .

De amit nem értek hogy miért az oszkil folyó másik partjáról???

2023. aug. 10. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Forrás?
2023. aug. 10. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Állítólag 8 Sturm z btg támad 100 e katona 900 tank"

Állítólag. Nagyjából ennyi lehet összevonva, de nem harcol ennyi. Én követem az eseményeket az első naptól fogva, igyekezve objektív maradni. Követtem ukrán és orosz oldali, illetve függetlennek tűnő youtube csatornákat, ukrán és orosz párti térképeket is nézegettem, olvasom a portfolio és az index mellett az oroszhíreket is.

De őszintén szólva, nem értem mire ez a nagy felhajtás, jóformán semmi nem történt ezen a frontszakaszon az elmúlt hetekben. Ez az ukrán ellentámadás lekicsinyített mása, már régóta kering a médiában hogy ennyi, meg annyi egység van ott és majd hajj milyen offenzívát indítanak az oroszok, de egyelőre semmilyen áttörést nem értek el. Evakuálni is csak néhány környező települést akarnak az ukránok, ahogy az oroszok is evakuáltak Herszonnál a Dnyeper bal partján, aztán mégsem történt semmi azon a frontszakaszon sem. Nem kell egyből fejvesztve terjeszteni az álhíreket, legalább várjuk meg, amíg elfoglalnak az oroszok valami fontosabb települést, vagy visszavonulnak az ukránok egy mélyebb védemi vonalra, stb.

2023. aug. 10. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"De amit nem értek hogy miért az oszkil folyó másik partjáról???"

Mert azt a rész is ágyúzzák, ami közelebb van a fronthoz, azt már evakuálták hamarabb.

2023. aug. 10. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!