A svédek miért rettegnek ennyire?
Figyelt kérdés
Nagyon beakarnak kerülni a natoba, csak nem értem miért. A kutya nem kíváncsi rájuk, senki se támadja meg őket.2023. okt. 3. 16:26
11/15 anonim válasza:
Akiket teljesen váratlanul értek a 2022. február 24-én történtek, azok el tudták helyezni egyáltalán Oroszországot és Ukrajnát a térképen? Mert hogy nem voltak képben a helyzettel, az biztos.
“Rokon nemzet”… Az összes rokon nemzet azon harcol a nacionalizmus feltalálása óta, hogy az apró eltéréseket legyűrve ők legyenek “a” nemzet, ne a szomszéd.
12/15 anonim válasza:
Miért rettegne? Szimplán csak annyi hogy az egyik szomszédja bizonyította hogy néha kedve támad területeket bekebelezni a szomszédos országból. Van ilyen hepp-je.
Amúgy ha jól tudom a mi vadászgépeink is svéd gyártásúak! (Lehet azt is hitelre vettük vagy ilyesmi, nem tudom pontosan)
Ahhoz meg mit szólna a vezérünk ha az oroszok megtámadnák a svédeket, mi a svédek oldalán lennénk az oroszok ellen! ;)
13/15 anonim válasza:
12# Rakjál már rendet az otthoni térképeden - agyonképzett!
14/15 Salamon Bálint válasza:
13: Tengeri hatara van Oroszorszaggal (Kalinyimgrad).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!