Miért rettegnek az emberek a háborútól?
Felfoghatnánk úgyis hogy egy váratlan esemény, kaland, izgalmas dolog. S nem biztos hogy meghalsz. Persze megtörténhet.
Ha pl. túléled akkor háborús hősként hivatkozhatsz magadra.
Én titkon várom hogy eszkalálódjon az ukrán orosz balhé és mi is részesei legyünk a balhénak.
S akkor honvédő hős partizán lehetnék. Dagadna a mellem a büszkeségtől, ahogy szép szál férfiként állnék a fagyos levegőn s a kezemben gépfegyver.
Ha bedurvul a helyzet én azonnal jelentkezni fogok frontszolgálatra a hazámért.
De miért félnek ettől annyira az emberek? Mikor hősökké válhatunk?
Javaslom ugorj el a várbazárnál van/volt I. VH kiállítás. Ég fiatal kiskatona első és sokadik levele sokat fog segíteni, mi a baj a háborúval.
"büszke vagyok, hogy ennek részese vagyok" "bár meghalnék", talán 3 hónapot volt a fronton, teljesült a kívánsága, nem tért haza.
“Én titkon várom hogy eszkalálódjon az ukrán orosz balhé és mi is részesei legyünk a balhénak.”
És kinek az oldalán harcolnál?
Féllábú, fészemű hősként?
Jobb esetben...
Te senkiházi... senki nem tart vissza, hogy felszerelj, és elmenj haborozni...
De nyilvan azert vagy még a net elött, mert egy kretén vagy, aki errol álnodozik, mert a kutyának nem kell....
Takrodj el a Légióba Te punci...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!