Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Még hány embert akarnak...

Még hány embert akarnak leöletni az ukránok?

Figyelt kérdés

Nyilvánvaló,hogy nem tudják áttörni az oroszok védelmi vonalát. Nem lenne jobb lassan beismerni,hogy nem tudnak több területet felszabadítani? A munkaképes lakosságuk nagyrésze így is a föld alatt van már vagy pedig külföldön.

Vagy Zelenszkilj nem az utolsó ukránt is a frontra akarja majd küldeni?

Küzdöttek, de ennyire telt tőlük.

2023. okt. 3. 14:37
1 2 3 4 5
 31/44 Jeffrey Spender ***** válasza:
20%

Ez aztán értelmes válasz.

Az USA-nak szabad mind beavatkoznia, mind idegenben háborúznia, következmények nélkül, sőt meg is dicsőül.

Addig az oroszok nem nézik jó szemmel, hogy a szomszédukban amerikaiak és haverjaik akcióznak, és fellépnek ellene, egyoldalú agresszorok lesznek.

2023. okt. 4. 14:49
 32/44 anonim ***** válasza:
Bocs, - a kérdésre válaszoltam direktben, de ez tényleg nem tűnt ki a válaszból!
2023. okt. 4. 14:52
 33/44 anonim ***** válasza:
63%

#31: Szerintem az USA és Oroszország is egy agresszor. A különbség, hogy míg Amerikában legalább fel lehet ez ellen szólalni, lehet tüntetéseket szervezni (ahogy többször meg is tették), Oroszországban lecsuknak ha ki mered nyitni a szádat.

Másik különbség pedig, hogy míg én látom és elismerem az USA hibáit is, te képtelen vagy erre Oroszország vonatkozásában. Mást sem csinálsz, csak folyamatosan Amerikára mutogatsz, ha valaki egy rossz szót mer mondani Oroszországra.

2023. okt. 4. 15:22
 34/44 Jeffrey Spender ***** válasza:
31%

Nekem az USA kubai, nicaraguai, és venezuelai beavatkozásai ellen nincsen egy szavam. Működésképtelen latinó kócerájok azok, Kubának jobb helye lenne az USA tagállamaként, Kubával azt is tervezték, csak nem jött össze, a másik kettő meg érdekszférás ország, egy minimális színvonalat tartva.

Az iraki, líbiai, és szíriai háborúik viszont ökörségek voltak.

Ukrajna az meg 2006 óta indokolatlanul, öncélúan oroszellenes kóceráj, azt nem nézve korrupció és szegénység terén Moldovát is alulmúlják, és végülis oroszoktól és lengyelektől összelegózott területekből állnak, nem nagy kár értük.

2023. okt. 4. 15:26
 35/44 anonim ***** válasza:
26%
Lehet, hogy az usában lehet tiltakozni - minden különösebb eredmény nélkül - orrba-szájba, de én még nem hallottam olyanról, hogy az orosz hadiflotta tömegesen és hívatlanul megjelent volna a Floridai-öbölben vagy Long Island térségében, de még csak Kuwait partjainál sem. Volt egy Vietnam / kontra Afganisztán... Tény! Ellenben arról sem tudok, hogy minél több engedményt tett volna fegyverzet csökkentés/ki-, átszervezés kapcsán az éppen aktuális amerikai elnök, annál pofátlanabbul araszoltak volna közelebb a fegyverzet rendszereik telepítésével az oroszok az usa felé. Hiába, sajnos nem jut el hozzám minden információ még az internet korában sem! :D
2023. okt. 4. 15:46
 36/44 anonim ***** válasza:
26%
#35: Tényleg nem jut el, mert nem egyszer jelentek már meg ellenben orosz hadihajók NATO-ország felségvizein, ahogy a légteret is megsértették már nem egyszer.
2023. okt. 4. 18:55
 37/44 anonim ***** válasza:
28%
Tudom, tudom, - ő kezdte! Ja, nem!
2023. okt. 4. 19:08
 38/44 anonim ***** válasza:
39%

#37: Pont, hogy ti jöttök mindig azzal, hogy de Amerika ilyen meg olyan. Bármi rosszat mondunk Oroszországról, előhúzzátok a jokert, az aduászt, hogy de Amerika.

Ha kiír valaki egy kérdést valami Amerikával kapcsolatos dologról, ami miatt negatív színben tűnhet fel, én biztos nem fogok terelni meg Oroszországgal védekezni.

2023. okt. 4. 19:59
 39/44 Jeffrey Spender ***** válasza:
67%
Én nem vagyok megveszekedett USA ellenes, amondó vagyok, hogy vannak olyan Harmadik világbeli országok, amelyekben nyugodtan háborúzhatnak, és vannak olyan országok, amelyekbe teljesen elhibázottan mentek.
2023. okt. 4. 20:18
 40/44 anonim ***** válasza:
28%
Neked van igazad - 38#, - nekem meg nyugtom! :DDD
2023. okt. 4. 20:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!