A katonáktól kapnék egy nagy pofon, ha kényszer sorozási körülmények között nyíltan kijelentem azt, hogy inkább a polgári engedetlenség útját választom?
Figyelt kérdés
ma 18:37
1/7 anonim válasza:
Semmi nem történne.
De itt nem lesz többé sorkatonaság, semmi nem indokolja ezt a lakosságvegzáló intézkedést.
2/7 anonim válasza:
Nincs olyan. Megvannak a tételek, hogy milyen retorziók vannak, ha bármilyen okból megtagadod a szolgálatot. Nem akarsz fegyverrel harcolni? Ok, irány a fegyvertelen aknaszedés! Vagy börtön. Vagy kényszermunkatábor. A lényeg, hogy könyörögj, hogy mehess a frontra, mert csak jobb lehet.
3/7 anonim válasza:
ja igen, 2-es voltam, békeidőben is más ugye, meg háborúban is.
4/7 DK-s válasza:
#2-nek:
Én azért könyörögnék, hogy fegyvert kaphassak a kezembe ...
5/7 anonim válasza:
Én, kétbalkezes, rövidlátó programozóként úgy érzem hasznosabb lennék hadi eszközök programozásában, távoli kezelésében, mint fegyverrel a kezemben.
7/7 anonim válasza:
Ahogy a #2-es is írja, nem kapsz pofont, de "meggyőznek" hogy mégis inkább harcolj. Pofont legfeljebb a feljebbvalódtól kapsz ha visszap.fázol neki a harctéren (éles helyzetben meg inkább belédereszt 1-2 skulót, hogy ne veszélyeztesd a többiek életét a ribillióddal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!