Jelenleg jó esélyünk lenne visszafoglalni Kárpátalját?
#4 A honvédség nem csak 2db Leopard tankból áll. 57. helyen állunk a ranglistán.
50 ezer fős sereg elég lenne. Bemasírozunk sunyiban, és ott beássuk magunkat.
Te katona vagy? Tudsz masírozni? Tudsz lövészárkot ásni gyalogsági ásóval?
Kérdező.
Hogyan szednének össze 50 ezer gyalogot, amikor még a 30 ezer főt sem tudja kiállítani a Honvédség a WC takarító nénitől a négy csillagos tábornokig és a titkárnőjéig ?
"Nem ellopott magyar földekről van itt szó. Egy háború vesztese volt - többek között - Magyarország."
Akkor ennyi erővel Krím is az oroszoké. Mert az ukránok elbukták a harcot. Ezzel szemben ti nem ismeritek el orosz földnek.
Azért a Krím és egy kis földcsík közé ne vonjunk párhuzamot..
Én elismerem orosz földnek a Krímet. De attól még a Krím és a Kárpátok között van különbség. A Kárpátok egy jelentéktelen földcsík, ellenben a Krím egy nagy és értékes félsziget.
Nekünk Erdély az, ami a Krímmel mérhető. Én annak örülnék, ha a románok eszetlenül fejest ugranának a háborúba, lenulláznák magukat, és Erdélyt megkapnánk.
Nem annyira kicsi az a földcsík.
Kárpátalja: 12777 km²
Krím: 27000 km²
Erdély: 100284 km²
#19 Ennek én is örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!