Melyikkel mennél háborúba ha a felsorolt 4 jármű közül muszáj választanod?
Nem mennék háborúba. Amikor mondjuk két ország háborúzik akkor azt nem a polgárok robbantották ki hanem az adott országok vezetői és politikusai akik nincsenek ott a harcmezőn. Én maximum a családomért és magamért harcolnék, de az országért biztosan nem hiszen nem én robbantottam ki a háborút.
Viszont akik kirobbantották azok távolról nézik végig ahogy az ártatlan emberek meghalnak és hát az ilyen hitvány vezetők/politikusok érdekei teljesen hidegen hagynak.
#2-nek:
Azt ugye tudod, hogy szépen felmondtad a kommunista ideológia háborúra vonatkozó részét?
Ez durva flash volt! XD
#3. És #5.
🤣 Ez nem más mint realista ideológia. Amikor majd a háború kirobbantói ott álnak az első sorban akkor Én is ott leszek. Amúgy meg tartom a fenti hozzáállást akkor is amikor kommunistának bélyegeztek persze alaptalanul. A realizmus és a kommunizmus nem éppen egy ideológián alapszik.
#6-nak:
Egy kommunista mindig realista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!