Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hoppá, ez nem leopárd A7+,...

Hoppá, ez nem leopárd A7+, amit az oroszok egymás után lőnek ki?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy a leok hullanak mint a verebek Ukrajnában, mert régebbi típusúak, meg az ukránok eléggé inkompetensek az oroszokhoz képest. De azért ha ez tényleg A7+ akkor az már felveti a hibás tervezést is!

[link]

2023. aug. 21. 11:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

"mert az ukránok jó eséllyel nem próbálkonzak meg a kimentésükkel, ott maradnak, és így egy minimális javítást igénylő, szinté ép gép hullik az ölükbe."

A félanalfabéta ruszki harckocsizók a T-72-eseikkel is úgy közlekednek, mint részeg Misa a tajgán a traktorral, majd pont egy Leo 2-esre fogják kiképezni a kolhozparasztokat...

2023. aug. 22. 13:25
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

"Azonkívül egyértelműen a páncélzat nem elől hanem hátul vannak komoly égési sérülések. Ha csak aknára futott volna, akkor elől kellene, hogy sérüléseket lássunk, és alulról felfelé kellene látnunk roncsolódás nyomokat."

Hát szerintem ott hátul csak nagyon sok jóindulattal lehet azt "komoly égési sérülésnek" nevezni. Én semmi komoly sérülést nem látok a harckocsin a leszakadt lánctalpat leszámítva. A második videóban szinten nem úgy néz ki, mintha ott valami komolyabb sérülés lenne.

De ahogy Jeffrey már részletezte, hogy ha itt valami valóban átütte volna a harckocsit, akkor a lövegnek lógnia kellene. Olyan nincsen, hogy a személyzet olyan súlyos sérüléseket szenved, hogy el sem tudja hagyni a harckocsit, de a hidraulika meg simán egybenmarad...

2023. aug. 22. 15:34
 23/23 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj, hiába adtok doktori disszertációt a Leoról. A kérdező nem választ vár, simán csak nyomja a propagandát.
2023. aug. 22. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!