Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha októberig nem ér el komoly...

Ha októberig nem ér el komoly eredményt Ukrajna az ellentamadas során akor valószínű a téli tuzszunet és a háború befagyasztasa ?

Figyelt kérdés

Putyin nem ilyen győzelemben reménykedett mikor elinditotta a háborút de vegulis ez is győzelem.

Amerikaiak 51% már nem támogatja a háborút és jonn a választás 2024 ben USA vezetők nem ukrajnaval akarnak majd foglalkozni.

A háború Ukrajna számára megnyerhetetlen.

2023. aug. 9. 17:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Valamit valamiért én meggondolnam mert fiatalkent itthon se tudsz lakást venni egyedül.

Így meg nem jutsz 1 rol 2 re az életben.

Lehet 10%20% mondjuk a halálozás +ugyan ennyi a csonkolodas .

Nagy a kockázat de ha más esélyed nincs kitorni akor miért ne.

Én más veszélyes munkát is vállalnék simán ennyiért csak mondjatok 😀

2023. aug. 10. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalkent meg pláne nincs kedvem megnyomorodni vagy meghalni
2023. aug. 10. 14:38
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát de vedd azt hogy oroszoknal vannak olyan szegény régiók ahol tényleg nincs munka .ott az életed igyis nyomor akor miért ne kockáztas?

Mit veszíthet az az ember akinek nincs semmilye?

Ha lenne lehetőségem egy relatíve normális életre. csak van 20 30 % esély hogy meghalok vagy megserulok szerintem megeri .

2023. aug. 10. 14:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Menj kamionsofőrnek szivesen
2023. aug. 10. 23:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!