Ha októberig nem ér el komoly eredményt Ukrajna az ellentamadas során akor valószínű a téli tuzszunet és a háború befagyasztasa ?
Putyin nem ilyen győzelemben reménykedett mikor elinditotta a háborút de vegulis ez is győzelem.
Amerikaiak 51% már nem támogatja a háborút és jonn a választás 2024 ben USA vezetők nem ukrajnaval akarnak majd foglalkozni.
A háború Ukrajna számára megnyerhetetlen.
Ha meg első vedvonalat se tudják áttörni mert olyan masszív vedvonalat hoztak létre a russzkik fel év alatt .akor miről beszélünk legifoleny nélkül esély sincs attorni.
Fizikailag lehetetlen visszafoglalni Melitopult is nemhogy Donyecket vagy a Krim félszigetett.
Akkor majd a sárra fogják, hogy most nem lehet támadni. A támogatások kitartanak, tök mindegy hogy választás lesz vagy épp ki nyeri. (ez aprópénz amit az ukránoknak juttatnak, illetve eleve csak annyit adnak, hogy nagyon nem tudjanak vitézkedni. Szerintem inkább az a kérdés, hogy az ukránoknak mikor esik le, hogy senki se akarja, hogy ők győzzenek.)
Szerintem kb. az lesz ami a két szakadár területtel volt 2014-2022 között, kisebb intenzitással de folytatódik az egymás öldöklése. Valószínű ez az oroszoknak is jó, mert nem hiszem hogy nagyon rá akarnának/tudnának kapcsolni, aztán ez a helyzet pont elég ahhoz, hogy még csak véletlenül se akarja senki se bevenni a NATO-ba az ukránokat.
Én azt mondom orosznak oszkil folyóig vissza kéne jutni kiváló határ lenne.
Egyrészt az oszkil délen a dnyeper közepén bahmut lejjebb donyeck plusz ez az új vedvonal pár 100 km keresztül.
Kiváló jól orizheto határ lenne
Annyi de annyi forgatókönyvet felvázoltak már én nem mernék még tippelni sem hogy mi lessz a kimenetele.
"A háború Ukrajna számára megnyerhetetlen."
Ez szerintem senkinek nem volt kérdés. a lényeg hogy a fegyvergyártócégek nagyobb profitra tettek szert az elmúlt másfél évben mint az azt megelőző 30 év alatt. Ez is csak a pénzről szól mindkét oldalon
Oroszok már havi szinten 80 90 tankot tudnak gyártani az éves szinten 960 1080 db
Ez hatalmas mennyiség! Csak honnan van erre pénz?
A világon nincs ennyi pénz amit hadi celrakoltenek
Most olvastam 2023 végére az orosz állami kiadások 1/3 lesz a katonai kiadás
1 zsoldos orosz katona 1,1 millió forintnyi zsoldot kap/hónap ha Ukrajnában harcol .
És 6 hónapot kell minimum alairni.
És ha meghal 27 millió forintnyi jutattast kap a családja
Orosz atlagkereset meg 230 e Ft körüli szóval vegulis ott ez nagy pénz.
A nincstelen szegény embereknek vegulis egy lehetőség hogy legyen valamilyuk.
Szóval ilyen téren valaki a fegyvergyartokon kívül is jól járhat
Oroszok nagyon nem akarnak sorozni inkább onkentes zsoldost keresnek.
Kérdés ez meddig fentarthato
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!