Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha októberig nem ér el komoly...

Ha októberig nem ér el komoly eredményt Ukrajna az ellentamadas során akor valószínű a téli tuzszunet és a háború befagyasztasa ?

Figyelt kérdés

Putyin nem ilyen győzelemben reménykedett mikor elinditotta a háborút de vegulis ez is győzelem.

Amerikaiak 51% már nem támogatja a háborút és jonn a választás 2024 ben USA vezetők nem ukrajnaval akarnak majd foglalkozni.

A háború Ukrajna számára megnyerhetetlen.

2023. aug. 9. 17:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól tartok nem.
2023. aug. 9. 17:45
 2/14 anonim ***** válasza:
30%
Szovjet testvéreink hamarosan a földdel teszik egyenlővé azt a szarfészket és nem lesz többé miről beszélni.
2023. aug. 9. 17:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű.
2023. aug. 9. 17:48
 4/14 A kérdező kommentje:

Ha meg első vedvonalat se tudják áttörni mert olyan masszív vedvonalat hoztak létre a russzkik fel év alatt .akor miről beszélünk legifoleny nélkül esély sincs attorni.

Fizikailag lehetetlen visszafoglalni Melitopult is nemhogy Donyecket vagy a Krim félszigetett.

2023. aug. 9. 17:53
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Akkor majd a sárra fogják, hogy most nem lehet támadni. A támogatások kitartanak, tök mindegy hogy választás lesz vagy épp ki nyeri. (ez aprópénz amit az ukránoknak juttatnak, illetve eleve csak annyit adnak, hogy nagyon nem tudjanak vitézkedni. Szerintem inkább az a kérdés, hogy az ukránoknak mikor esik le, hogy senki se akarja, hogy ők győzzenek.)

Szerintem kb. az lesz ami a két szakadár területtel volt 2014-2022 között, kisebb intenzitással de folytatódik az egymás öldöklése. Valószínű ez az oroszoknak is jó, mert nem hiszem hogy nagyon rá akarnának/tudnának kapcsolni, aztán ez a helyzet pont elég ahhoz, hogy még csak véletlenül se akarja senki se bevenni a NATO-ba az ukránokat.

2023. aug. 9. 18:26
 6/14 A kérdező kommentje:

Én azt mondom orosznak oszkil folyóig vissza kéne jutni kiváló határ lenne.

Egyrészt az oszkil délen a dnyeper közepén bahmut lejjebb donyeck plusz ez az új vedvonal pár 100 km keresztül.

Kiváló jól orizheto határ lenne

2023. aug. 9. 19:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Annyi de annyi forgatókönyvet felvázoltak már én nem mernék még tippelni sem hogy mi lessz a kimenetele.

"A háború Ukrajna számára megnyerhetetlen."

Ez szerintem senkinek nem volt kérdés. a lényeg hogy a fegyvergyártócégek nagyobb profitra tettek szert az elmúlt másfél évben mint az azt megelőző 30 év alatt. Ez is csak a pénzről szól mindkét oldalon

2023. aug. 9. 21:45
 8/14 A kérdező kommentje:

Oroszok már havi szinten 80 90 tankot tudnak gyártani az éves szinten 960 1080 db

Ez hatalmas mennyiség! Csak honnan van erre pénz?

A világon nincs ennyi pénz amit hadi celrakoltenek

2023. aug. 9. 22:21
 9/14 A kérdező kommentje:

Most olvastam 2023 végére az orosz állami kiadások 1/3 lesz a katonai kiadás

1 zsoldos orosz katona 1,1 millió forintnyi zsoldot kap/hónap ha Ukrajnában harcol .

És 6 hónapot kell minimum alairni.

És ha meghal 27 millió forintnyi jutattast kap a családja

Orosz atlagkereset meg 230 e Ft körüli szóval vegulis ott ez nagy pénz.

A nincstelen szegény embereknek vegulis egy lehetőség hogy legyen valamilyuk.

Szóval ilyen téren valaki a fegyvergyartokon kívül is jól járhat

Oroszok nagyon nem akarnak sorozni inkább onkentes zsoldost keresnek.

Kérdés ez meddig fentarthato

2023. aug. 10. 01:30
 10/14 anonim ***** válasza:
#9 igen ez marha jó ha békefentartó stb missziók vannak. De ők háborúba mennek az meg már szerintem semmi pénzt nem ér meg
2023. aug. 10. 13:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!