Ukrajnában(ukránok által ellenőrzött területen)az orosz kisebbséghez tartózó férfiakat is besorozzák az ukrán hadseregbe vagy kémkedés veszélye miatt mentesek a hadkötelezettség alól, eseteleg börtönbe zárják őket mint 2vh-ban USA-ban a japánokat ?
Miért, a magyar törvények szerint az állam védelme csak a magyar nemzetiségűekre vonatkozik, vagy - szándékosan írok ismert neveket - akár Bayer lovagot is kötelezi, aki német származású (hacsak a Bayer nem egy ősi magyar név), vagy mondjuk Azbej Tristánt, aki örmény és francia, vagy Navracsicsot, aki horvát felmenőkkel rendelkezik?
U.i.: Azt meg sajnálom, ha fiatalon készülsz elpatkolni. Részvétem a családnak. :)
21.
Csak annyit értek abból amit írsz, hogy az utolsó kommentet sem értetted meg.
Vagy csak kötekedni akarsz.:)
Minden olyan ország aki háborút visel, jogosult arra, hogy a törvényeiben foglalt korosztályt (tól-ig) besorozza, hadba állítsa. Nincs olyan hogy védett kissebség. Az ország állampolgára aki etnikai kisebbséghez tartozik, ugyanúgy sorozható-- akár kényszerrel is. Sőt általában ahogy most is , mindkét részről a kisebbséget találták meg először, rengeteget vittek az első hullába.
Az orosz csávó sem véletlenül fekszik a lövészárokban, az ukránok mellett, miközben, lövi a sajátjait és üzeni, "hogy az ukránok egy része meg otthon pihen".(gyorsan berántották, még az első ledarált ukrán hadsereg, tagja lehetett) Ez ilyen.
A link már nem mostani valszeg már nem él, én leg. arra fogadnák, hogy már kampó neki.
Ui: Ne sajnálj semmit crony , családom nincs, nem tartom velük a kapcsolatot, amikor ezt a melót választottam tisztában voltam vele, hogy gyorsan zsákba kerülhetek.(kettős állampolgár vagyok, nem F légió, Brazília)
A honvédelmi kötelezettség elleni bűncselekménynek minősül.
Btk. (2012. évi C. törvény) XLIV. Fejezet 425-431 paragrafusai.
Mind bűntetti fokozotú bűncselekmény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!