Az ukránok pár napja elbukták az ellentámadást. A magyar média miért hallgat róla?
Ne értsetek félre, nem vagyok oroszpárti. Szerintem a negatív híreket is érdemes közölni hogy legközelebb az ukránok ne szaladjanak bele ugyan ebben a hibában.
Nyilván mert nem illik bele a narratívájukba, ennyire egyszerű a válasz.
Tessék már végre tudomásul venni: háború van a nyugat és oroszország között, tehát ilyenkor gyakorlatilag minden médiatermék vagy a nyugati, vagy a ruszki propagandát igyekszik terjeszteni.
A háború nem az a helyzet, amikor lehet objektívkedni meg az igazságot írni.
Meg lehet nézni a második világháború korabeli angolszász sajtót, vagy a német sajtót, vagy az orosz sajtót.
A kúrmány meg az ilyen mi tanyánk-féle retardjobberek oroszbarátok, ezért az ő médiatermékeik terjesztik az orosz propagandát, az ún. "független" sajtó meg nyugatbarát, ezért ők meg a nyugati propagandát terjesztik.
Ne hazudj, kérdező:
Ukraine's counteroffensive struggles against Russian fortifications, airpower | CBC News
Ukraine's counteroffensive: Why progress has been slow | CNN
Ukraine war: The lethal minefields holding up Kyiv's counter-offensive - BBC News
Zelenskyy admits 'difficult week' for Ukrainian counteroffensive | Euronews
Igazából el sem kezdődött... 3-4 dandárnyi erővel indítottak pár támadást - az akadt el. A többi 9-10 dandárnyi erő ott áll készenlétben.
Megjegyzem, kérdéses hogy egyáltalán tényleg lesz-e offenzíva, van-e ilyen cél. Mert ebben nem vagyok biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!