Segíthetett volna katonákkal és fegyverekkel a Magyar Honvédség Oroszországnak a puccskísérlet leverésében, ha Prigozsin nem vonul vissza gyáván? A NATO megengedte volna a segítségünket?
Indítványoztam, hogy az agymenésedet pakolják át a "Humor" kategóriába, - ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el, hogy mekkora hülyeségeket képesek emberek kitalálni!
-Napi tapsvihart kipipálhatod!
"Indítványoztam, hogy az agymenésedet pakolják át a "Humor" kategóriába"
Nem értem, hogy neked mi a bajod. Orbán Viktornak Putyin az egyik legfőbb szövetségese, miért ne fordulhatna meg valakinek a fejében az, hogy segítsen a szövetségesén, amikor az bajban van a polgárháború veszélye miatt?
Nekünk segített volna ha az örökké harcoló orbán elindult volna Moszkvába és ott pofán lőtték volna.
Az lett volna a segítség nem a Magyar honvédség kiküldése.Kb hat perc alatt végezne a teljes magyar haderővel még a zsoldos Wagner is egy komolyabb hadsereg 1 perc alatt.
Nem.
@4: Putyin nem a szövetségesünk -ellenkezőleg, pont ő fenyeget minket és a szövetségeseinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!