Putyin egyszer csak miért ismerte be, hogy ukrán gyerekeket raboltak el, szakítottak el a családjuktól és szállítottak Oroszországba Ukrajnából? Be kell látnia az eddigi oroszpártiaknak is, hogy az ukrán félnek van igaza a háborúban?
Ezért van elfogatóparancs ellene kiadva nemzetközi bíróság által.
Ukránok közel 20ezer gyereket említenek akiket elraboltak az oroszok.
Azzal, hogy Putyin maga ismerte be, hogy elhurcolták az Ukrán gyerekeket lényegében minden vitát semmissé tett, ami arról szólt, hogy ki a felelőse a jelenleg zajló háborúnak – jelentette ki Tarjányi Péter
https://www.youtube.com/watch?v=mtFt_WmXoA4
"A bölcsesség az hogy beismeri valaki hogy eddig rossz oldalon állt"
Jajj már, ne hajtogassuk ezt a jó oldal-rossz oldal bullshitet...
Oroszország annektálta az általa elfoglalt területeket, a saját állampolgárait egy háborús övezetből oda menekíti ki, ahova akarja.
11. Megint nem stimmel amit mondasz. Mert azt nem kellene beismernie Putyinnak saját szemszögéből sem.
Itt ukrán területekről vittek 10 ezer számra ukrán gyerekeket vagy volt családjuk vagy nem mert már kinyírták az oroszok.
Talán nem örülnél ha harcolnál egy másik területen erre az ellenség elvinné a gyerekedet a saját országába átnevelni azzal hogy csak megvédte a háborúban. Vagy vihetné a gyerekedet nyugodtan?
ne válaszoljatok a kérdezőnek!
Én is bedőltem neki, de csak szimplán hülye!
"Ezek jó eséllyel oroszul beszélő gyerekek, akiknek semmiféle ukrán identitásuk nincs."
Kár hogy a Marija Lvova-Belova, aki ellen szintén kiadták a nemzetközi elfogatóparancsot maga mondta a tévében, hogy sok gyerek beszélt butaságokat, ukrán himnuszt énekeltek meg szlava ukrajiniztek, de majd kinevelik belőlük.
"Olyan nincs, hogy valaki nem oroszbarát, de nem akarja támogatni au ukránokat, akik zsigerből gyűlölik a magyarokat."
Az ukránok nem gyűlölhetik a magyarokat, mert őket igazán csakis én gyűlölhetem őket, aki ismeri is őket.
Ilyen aljanépet aki ilyen aljas és arrogáns csak gyűlölni lehet ha megismered és nem érzed magadat közülük valónak.
Nyilván szégyellem hogy én is az vagyok, az oroszokat is jobban birom mert azoknak legalább messze vannak a hazaáruló mentalitástól
Hogy miről beszélek arra jó példa erre a kérdésre adott válaszok is
18# nincs kedvem barkobázni. Majd ha szőrös lesz a pöcsöd, akkor öcskösözz. Én is ismerek aljanépeket is, de nagyon sok jó embert is. Az előbbieket kizárom egyszerűen, ezért lehet, hogy nem találkoztunk még és nem is fogunk. :D
19# Miért is? Mert pehelysúlyú IQ-Bajnoki képességeidből csak hülyézésre futja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!