A jelenlegi helyzet alapján szerintetek mikor lesz vége az ukrán háborúnak és ki fog győzni?
Hogy mikor lesz vége, azt nem tudni még, de egy biztos:
Ukrajna hamarabb fogy ki hadra fogható emberekből.
Tehát ez alapján Oroszország győz, hacsak valamelyik NATO ország nem küld katonákat is Ukrajnába a fegyverek mellé.
20:10
Nem az ember fog elfogyni először egyik oldalon sem.
A nyugatnak is kezd kicsit szerintem elege lenni ukrajnából, és kezdi látni a reménytelen helyzetet.Emberanyagból és eszközből egyébként az ukránok fogynak majd ki hamarabb, így a logika azt diktálná, hogy orosz "győzelem" lesz, jelentsen ez bármilyen végletű kimenetelt.
Érdemes most figyelembe venni a hetekben kiszivárgott ukránok szerepvállalását fitogtató Washington Postos cikket, vagy észrevenni azt, hogy Zelenszkij kicsit óvatosabban nyilatkozik a Nyugat felé, bekalkulálva azt, hogy Trump újrázhat.Illetve Biden is mondta valamelyik nap, hogy Ukrajnának nincs semmilyen plusz segítségt a NATO-ba jutáshoz, ugyanazok érvényesek rá, mint bárki másra.
Félreértés ne essék, én nem támogatom az oroszok háborúját, mélyen elítélem azt, viszont én úgy gondolom, hogy ebből az ukránok nem fognak jól kijönni.
"Jó lenne már tudomásul venni, hogy egy atom nagyhatalmat nem lehet legyőzni. Vagy béke megállapodás lesz(ukrajna területeket enged el), vagy a világ pusztulni fog."
Akkor viszont ugyanez vonatkozik az USA-ra is, őt se lehet legyőzni, és mivel a retardjobber propaganda szerint ez valójában az USA háborúja, így aztán nincs mit tenni, atomháború lesz és kész.
:DD
Hát, a logika már csak ilyen csúnya dolog xDDD
Ássad a bunkered, ruszkiszopó f-szfej :DD
9#
XD
A muszkaszopónak szerintem már kész van a bunkere abban él meg majd hal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!