Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért olyan büszkék egyesek...

Miért olyan büszkék egyesek magukra, hogy ők kiállták a sorkatonaság próbáját, mikor azt bárki meg tudja csinálni?

Figyelt kérdés
Semmi különös szellemi vagy fizikai alkalmasságot nem kívánt az egész, bárki meg tudta volna csinálni (a magyarról beszélek, nem a francia idegenlégióról), emellett persze semmi értelme sem volt. Tehát mire olyan büszkék, mitől szálltak el annyira maguktól azok, akik voltak, hogy őket emiatt nagyobb tisztelet illetné meg?
2023. jún. 15. 14:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
A bőséges es minőségi kajátol.
2023. jún. 26. 14:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt kantin? Én félévig ott ebédeltem lekváros fánkot.
2023. jún. 26. 14:32
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
#11 Attól...a rohadt mosléktól amit a legnagyobb jóindulattal sem lehetett ételnek nevezni.
2023. jún. 26. 14:54
 14/15 anonim ***** válasza:
A Gundelben jobban főznek, de ez katonaság, ahol -nem tudni miért, henteseket és cukrászokat képeztek ki szakácsnak.
2023. okt. 17. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:

#11, 13:

Ebédosztásnál hallottam a debreceni Kossuth-laktanyában:

Katona: Adj már egy kicsit többet!

Szakács: Ez nem hizlalda b@zdmeg.

Katona: De van akiknek az.

Szakács hót pipásan a többieknek: Zárjatok be mindent, ne osszatok ebédet!

(Azért tovább osztották.)

2023. okt. 18. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!