Na jólvan! Tegyük tisztába! Miért van mindenki Oroszország ellen?
#40 Nem tudom megnézni a videót, így nem tudlak cáfolni, de pl. hol és ki mondott olyat, hogy az ukránokat ki kell irtani?
Amúgy az igazán nagy baj az ukrán nácikkal kapcsolatban az, hogy a kormány nyíltan támogatja őket, és támogatta már az orosz beavatkozás előtt is.
Nem mondtam, hogy népírtásról beszélnek (bár van olyan is, nyílván az igazán elvetemült fajta beszél pl ukrán csecsemők vízbefojtásáról).
A népírtás az az, amit csinálnak bucsa meg a többi helyen, hogy direkt elpusztították a civil infrastruktúrát télen, hogy fagyjanak meg az emberek, csak pechjükre enyhe tél volt, a gátrobbantás stb stb. Ha csak megszállták volna a két keleti tartományt nem menekültek volna el milliók.. de ők bombázzák a nagyvárosokat, kijev, odessza stb.
és igen, tudom, hogy az oroszbarát média mindent tagad, meg egyébként is amerika és irak..
na meg szemét ukránok 100ezer civilt öltek meg donyeckben, csak éppen mennyire hihető ez, hogy sanki se rohant a UN-hez, ENSZhez akkor. talán mert azok a civilek az orosozok által felfegyverzett lázadók voltak..
Na mindegy a történelem árnyalt, sose tudjuk meg a teljes igazságot. De az oroszok is egy agymosott nép, akik nem vetkőzték le a brutalitásukat.
"Nem mondtam, hogy népírtásról beszélnek"
v. ö. ma 18:30: "Céljuk a teljes asszimiláció vagy népírtás."
"A népírtás az az, amit csinálnak bucsa meg a többi helyen"
Milyen népirtás az, ami után mozognak a halottak, és amit a város polgármestere napokig észre sem vesz? :D
"a gátrobbantás stb"
Azt (is) a hoholok csinálták, ahogy a háború során a többi terrorcselekményt. A gátrobbantás után több orosz ezredet elöntött a víz. Szerinted az oroszok nem szóltak volna a sajátjaiknak, hogy menjenek onnan?
"na meg szemét ukránok 100ezer civilt öltek meg donyeckben, csak éppen mennyire hihető ez, hogy sanki se rohant a UN-hez, ENSZhez akkor."
Mivel akkor még az oroszok nem szabadították fel a területet, és nem találták meg a tömegsírokat.
Figy, felőlem azt hiszel el, amit akarsz.
Csak azért írok, hogy megjegyezzem: az hogy a céljuk népírtás (vagy enyhébb formában a kultúra eltörlése) az a tetteikben van jelen, nem azt mondtam, hogy nyíltan kimondják (szövegértés?). ettől függetlenül mondanak meredek dolgokat, lásd pl amit linkeltem.
itt van amúgy a videó
Az ukránoknak már az is hatalmas győzelem hogy van még országuk.
Békét köthetnének, lemondanának a megszállt területről, cserébe csatlakozhatnának a NATO-hoz, az oroszok pedig kárpótlást fizetnének.
.
"Békét köthetnének, lemondanának a megszállt területről, cserébe csatlakozhatnának a NATO-hoz, az oroszok pedig kárpótlást fizetnének."
Ezt valami mesekönyvből szedted ?
"Csak azért írok, hogy megjegyezzem: az hogy a céljuk népírtás (vagy enyhébb formában a kultúra eltörlése) az a tetteikben van jelen, nem azt mondtam, hogy nyíltan kimondják (szövegértés?)."
Magyarul semmivel nem tudod alátámasztani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!