Na jólvan! Tegyük tisztába! Miért van mindenki Oroszország ellen?
"hogy gondolod a tárgyalást, te és a nagyokos csüngőhasú?"
Mindenkinek vissza kénelépnie kettőt, de ahogy írtam senki se akar.
El kéne fogadni a tényt:
1, a megszállt területek lakosságának túlnyomó többsége tényleg nem akar ukrán fennhatóság alatt élni, főleg nem ezek után. persze le szokták szarni a lakosság mit akar..
2, az átlag ukrán lakos jobban járna ha lemondana területekről mintsem végignézze a családtagja halálát és országa dezintegrációját, ami zajlik és jelen állás szerint megy a végtelenségig, vagy amíg atomok nem kezdenek hullani.
Az oroszoknak meg abban kéne főleg engedni, hogy megmondhassák a környező országoknak, hogy kivel akarnak védelmi szövetségbe tömörülni.
én realista vagyok, nem várom, hogy ez az egyezség egyhamar megköttetik, de a slava ukrani-zás se fog jót hozni a világnak abban biztos vagyok.
15.
"Mert megtámadták ukrajná. Ki lenne rajtuk kívül a hibás."
Tegyük fel, hogy piszkálsz egy oroszlánt ketrecen kívül az után rájössz hogy a ketrec nincs bezárva, kijön belőle az oroszlán és rád támad.
Ki a hibás te vagy az oroszlán ?
Csak nem mindegy háború előtt 2022 előtt az ukrán kormány tízerével ölte az orosz kisebbséget. Tudod Putyin megvédi az orosz kisebbséget, meg azért nem vonul ki Ukrajnából mert Zelenszkij nem hagyja abba az oroszok irtását.
Ez egy fideszes egyetemi tanár véleménye
"Ukrajna nem akar lemondani a megszállt területeiről,
(ez teljesen érthető)"
Miért olyan érthető ez? Magyarország is lemondott a területeiről, pedig az antant közel sem foglalt el annyi területet az országból, mint most az oroszok Ukrajnából. Franciaország is kapitulált Párizs elvesztése után, nem várták meg míg a németek végiggázolnak az országon, feladtak mindent. Csehszlovákia is lemondott a területeiről, ráadásul háború nélkül, miután a nagyhatalmak a fejük felett eldöntötték a területek sorsát. Románia is átadta Erdély északi felét a javunkra, bármiféle háború nélkül. Rengeteg példa van a történelemben ilyen esetekre, Ukrajna is feladhatná a területei negyedét azért, hogy a maradékot mentse. Teljesen világos, hogy a világ második legerősebb hadseregét nem fogják tudni kiverni az országból egyedül, a háború csak áldozatokat fog szedni és gazdasági károkat fog okozni Ukrajnának, amíg tart.
"Csak nem mindegy háború előtt 2022 előtt az ukrán kormány tízerével ölte az orosz kisebbséget."
Ezt még az oroszoknak sem sikerült bizonyítania, akkor miről beszélünk? Kamu indokkal háborút indítani az a második világháború felidézése, semmi más.
"Ez egy fideszes egyetemi tanár véleménye"
Hát akkor ő valóban nem érdemel magasabb fizut,
még annyit sem amennyit most kap.
Az egész orosz irtás propaganda, hazug duma.
A nyugatit irányító pénzhatalom gyarmatosítani akarja azt a 17 millió km²-t amit most az oroszság birtokol.
Úgy gondolják, hogy 750 millió lakossal, évi 40 000 millárd dolláros GDP-vel sikerül összeroppantani az Orosz Föderációt, aminek csak huszad annyi a GDP-je, kevesebb mint ötöd annyi csak a lakossága.
De ebből könnyen atomháború lehet...
Én nem vagyok Oroszország ellen, csak belátom, hogy az ő céljaik ütköznek az én érdekeimmel, a módszereik pedig veszélyeztetik a biztonságomat.
Én nem keresek hibást, nem moralizálok ebben a kérdésben, egyszerűen azt nézem, hogy nekem, meg a világomnak mi az érdeke. Egy katonai expanzióban, többpólusú világrenben gondolkodó Oroszország nekem k.rvára nem hiányzik.
Ettől még nem gyűlölöm az oroszokat, nem tartom őket gonosznak, csak NAGYON nem akarom, hogy ők ebbe belejöjjenek.
"Miért mindig, és mindenben csak Oroszország a hibás?"
Mondjuk azért, mert ők indítottak egy területrabló háborút egy önálló ország ellen?
"Mondjuk azért, mert ők indítottak egy területrabló háborút egy önálló ország ellen?"
Nem, az az USA volt (megint), 2014-ben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!