Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Na jólvan! Tegyük tisztába!...

Na jólvan! Tegyük tisztába! Miért van mindenki Oroszország ellen?

Figyelt kérdés
Miért mindig, és mindenben csak Oroszország a hibás? Nem tűník fel, hogy esetleg más is hibás lehet egyrészt a háborúban, másrészt az idétlen álhírek terjesztéásében?
2023. jún. 13. 12:27
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
62%

"Miért olyan érthető ez? Magyarország is lemondott a területeiről"

Aha... aztán amint tudta igyekezett azokat visszaszerezni. 1919-es magyar román háború megvan?

[link]

De Horthy is elég szépen igyekezett visszavenni az elvett területeket.

"Franciaország is kapitulált Párizs elvesztése után, nem várták meg míg a németek végiggázolnak az országon, feladtak mindent."

Tekintve, hogy Párizsba bevonultak a németek, sok más választásuk nem volt. Az oroszok is megpróbálták megtámadni Kijevet, csak nem jött nekik össze ami a németeknek igen. Cserébe volt jól szervezett ellenállásuk ami ott szabotált ahol tudott.

2023. jún. 13. 15:26
 32/50 anonim ***** válasza:
59%

28.

És az usa agressziója az hiányzik?

2023. jún. 13. 15:27
 33/50 anonim ***** válasza:
8%

Mert van egy jól felépített propaganda ellenük ami az amerikai filmipar által elég szépen volt adagolva az elmúlt évtizedekben. Ugye minden filmben a gonosz a bűnöző stb általában orosz vagy köze van oroszországhoz. Ami egy lepukkant mélyszegénységben lévő országként van beállítva. Amerika meg mint a földi paradicsom.

Ezen már felnőtt egy egész generáció. Pedig elég egy körütazás és észre vehető hogy semmi nem úgy van ahogy azt gondoljuk. Az USA ba például még laikus turistaként is észre veszi az ember hogy nem az a nagy csillogás sőt inkább az ellentétje.

De egy mégjobb példa. Kazahstánról kinek mi jut az eszébe? Gondolom mindenkinek a cigányputrik stb. A valóság meg az hogy mágnes vonatokon járnak stb. (ha nem hiszed googlezd ki hogy néz ki az az ország. Meg fogsz lepődni)

Mindenesetre itt is az érvényesül amit Göebbels mondott anno. Ha elégszer ismételsz egy hazugságot az lessz az igazság.

2023. jún. 13. 18:15
 34/50 anonim ***** válasza:
44%

Az oroszokat nem nehéz lejáratni.. megteszik saját maguk. Mi is kaptunk izelítőt az elnyomásukból, és sorra nyomják el a környező népeket.

Putyin és a többi propagandistája szava járása a nácikat idézi. az ukrán nép és kultúra létezését tagadják, kutyába se veszik őket. Céljuk a teljes asszimiláció vagy népírtás. Ezeket nem kitalálom, hanem ezt konkrétan ők mondják ki.

Én se kedvelem az ukrán nacionalizmust, de valahol ez is az oroszokkal való konfluktusuk szülötte.. ami pedig a politikusok játéka (nyugat, kelet, mind benne van)

Én nem remélem, hogy az oroszok le lesznek győzve.. számunkra a legjobb forgatókönyva, ha a jelenlegi határok mentén béke születik és ukrajna integrálódik az euba (majd valamikor a (nagyon) távoli jövőben, de addig is megmarad a pufferzóna közöttünk és a ruszkik között.

2023. jún. 13. 18:30
 35/50 anonim ***** válasza:
8%

"Putyin és a többi propagandistája szava járása a nácikat idézi. az ukrán nép és kultúra létezését tagadják, kutyába se veszik őket. Céljuk a teljes asszimiláció vagy népírtás. Ezeket nem kitalálom, hanem ezt konkrétan ők mondják ki."

Forrás?

2023. jún. 13. 18:35
 36/50 anonim ***** válasza:
93%
Ezért tanultam 5 évig általánosban oroszul, hogy soha ne tudjam használni?
2023. jún. 13. 18:40
 37/50 anonim ***** válasza:
0%
Én 8 évig tanultam de most is kiver a víz ha meghallom.
2023. jún. 13. 19:08
 38/50 anonim ***** válasza:

"forrás?"

Nem állok neki gyűjtögetni, de ezt pl ma láttam:

[link]

de láttam már ennél cifrább dolgokat tőlük az állami tv-jükből.

2023. jún. 13. 19:25
 39/50 anonim ***** válasza:
#38 Be kellene jelentkezni ahhoz, hogy megnézzem a videót, és nincs accountom; mindenesetre az írott szöveg köszönő viszonyban sincs azzal, amit állítottál.
2023. jún. 13. 19:59
 40/50 anonim ***** válasza:

Azt állítottam, hogy pl tagadják az ukrán nép és kultúra létezését, ebben a videóban pont ezt teszik. elmebajhoz hasonlítják azt hogy valaki ukránnak tartja magát, a nyelvüket fikázza, és orosz felsőbbrendűséget emleget.

kezdetben jöttek azzal, hogy csak pár náci vette át a hatalmat kijevben, de amikro nem virággal várták őket már az egész nemzetet nácizzák, pedig valójában ők nyomatnak mainstream náci propagandát. Nyílván van ultranacionalista az ukrán oldalon is nem mondom, de nem olyan állami szintű, ahogy az oroszok próbálják dehumanizálni az ellenfeleiket (nácik, korcsok, sátánisták, sötétség erői, stb stb)

2023. jún. 13. 20:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!