Elképzelhető, hogy sem Ukrajna, sem Oroszország nem lesz képes megnyerni a háborút, ezért a NATO, Ukrajna és Oroszország között megkezdődnek a béketárgyalások és mindkét fél enged a követeléseiből, kompromisszumos rendezés lesz?
11#
Hát én nem úgy látom hogy az ukránoknak bármi is le lenne vágva
Nagyon vicces amikor itt az orosz propaganda élharcosai előadják magukat, és utána azokat vádolják elfogultsággal akik valóban több forrasból tájékozódnak, és úgy szűrik le a valósagot a kamuáradatban.
Engem nem az zavar hogy túl sokan lógnak a ruszkik dákóján élve ebben az országban, hanem inkább az hogy én is pont ide születtem
Mindig megmutatjátok mennyire mélyre süllyedhet erkölcsileg egy ország, mindig van is lejjebb
Szégyellem magam miattatok is
16#
Hát nálad ezek azt jelentenék
Némi változatosság lenne az oroszhírek mellett😁
13.
Tudsz esetleg olyan forrást ajánlani ami nem amerikai propaganda, de nem is orosz propaganda, hanem a lehető leg függetlenebb és objektívebb tudósítás a témáról?
Nem kötözködni akarok, tényleg kiváncsi vagyok tudsz e ilyet.
Csak mert, ja az amcsi média ferdít, eltúloz, eltusol és úgy adja elő a történetet hogy a napszemüveges csillagos sávos kopaszsas az univerzum hőse,az ég kék a fű meg zöld, ebben semmi új nincs.
De azért az az állítás hogy a 100%ban állam atyuska által irányított orosz média nem csinálja ugyanezt, nekem elég groteszk.
Elképzelhető, mint minden más is. Szerintem az egyik legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Ukrajna visszaszerzi a területeit és a Krím pedig marad semleges.
Egyébként ezt a háború a ruszkik már mindenhogy elvesztették. Bebizonyították, hogy semekkora fenyegetést nem jelentenek a NATO-ra, ez azért elég nagy veszteség szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!