Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Elképzelhető, hogy sem Ukrajna...

Elképzelhető, hogy sem Ukrajna, sem Oroszország nem lesz képes megnyerni a háborút, ezért a NATO, Ukrajna és Oroszország között megkezdődnek a béketárgyalások és mindkét fél enged a követeléseiből, kompromisszumos rendezés lesz?

Figyelt kérdés

2023. jún. 8. 23:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%
Ukrajna se nem szabad, se nem szuverén. Amerikai bábállam. Az "ukrán" (valójában amerikai) követelések kb. olyanok, mint amikor a fekete lovag azt mondja Arthur királynak, miután az levágta a kezeit és a lábait, hogy egyezzenek ki döntetlenben.
2023. jún. 9. 09:42
 12/22 anonim ***** válasza:
41%

11#

Hát én nem úgy látom hogy az ukránoknak bármi is le lenne vágva

2023. jún. 9. 12:28
 13/22 anonim ***** válasza:
10%
#12 Pedig már lassan a fejük is. Tájékozódni is kellene, nemcsak az amerikai propagandamédiát fogyasztani. Az persze, hogy elhallgatja a kellemetlen igazságot.
2023. jún. 9. 12:31
 14/22 anonim ***** válasza:
😁'
2023. jún. 10. 09:29
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon vicces amikor itt az orosz propaganda élharcosai előadják magukat, és utána azokat vádolják elfogultsággal akik valóban több forrasból tájékozódnak, és úgy szűrik le a valósagot a kamuáradatban.

Engem nem az zavar hogy túl sokan lógnak a ruszkik dákóján élve ebben az országban, hanem inkább az hogy én is pont ide születtem

Mindig megmutatjátok mennyire mélyre süllyedhet erkölcsileg egy ország, mindig van is lejjebb

Szégyellem magam miattatok is

2023. jún. 10. 12:34
 16/22 anonim ***** válasza:
14%
#15 A több forrásból való tájékozódás nem azt jelenti, hogy telegz és négynégynégy is 🤡
2023. jún. 10. 12:38
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

16#

Hát nálad ezek azt jelentenék

Némi változatosság lenne az oroszhírek mellett😁

2023. jún. 10. 13:12
 18/22 anonim ***** válasza:

13.

Tudsz esetleg olyan forrást ajánlani ami nem amerikai propaganda, de nem is orosz propaganda, hanem a lehető leg függetlenebb és objektívebb tudósítás a témáról?

Nem kötözködni akarok, tényleg kiváncsi vagyok tudsz e ilyet.

Csak mert, ja az amcsi média ferdít, eltúloz, eltusol és úgy adja elő a történetet hogy a napszemüveges csillagos sávos kopaszsas az univerzum hőse,az ég kék a fű meg zöld, ebben semmi új nincs.

De azért az az állítás hogy a 100%ban állam atyuska által irányított orosz média nem csinálja ugyanezt, nekem elég groteszk.

2023. jún. 11. 00:34
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető, mint minden más is. Szerintem az egyik legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Ukrajna visszaszerzi a területeit és a Krím pedig marad semleges.

Egyébként ezt a háború a ruszkik már mindenhogy elvesztették. Bebizonyították, hogy semekkora fenyegetést nem jelentenek a NATO-ra, ez azért elég nagy veszteség szerintem.

2023. jún. 11. 00:55
 20/22 anonim ***** válasza:
#18 A kuruc.info elég jó forrás ebben a témában (is). Semleges, mivel az oroszokat, az ukránokat és az amerikaiakat is utálják :)
2023. jún. 11. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!