Miért nem ír arról a nyugati (és magyar) sajtó ukránokkal szimpatizáló része, hogy az ukrán hadsereg minden jel szerint egy jelentős vereséget szenvedett el a vremivkai kiszögellésnél?
46:
“A Portfólión már kedden írtak a megsemmisült ukrán Leopárd századról.”
Ha ez igaz lenne, nem lenne valami kép vagy video rola?
Volt róla videó, egy drónfelvétel szerint a Leopardokat 2 oldalról megszórták páncéltörőkkel. 8 vagy 9 lett kilőve. De voltak a videóban vágások, tehát nem néhány percig tartott a dolog. Sojgu ma azt mondta, hogy 2 óra alatt 30 darab Leopard lett kilőve.
53:
“Sojgu ma azt mondta, hogy 2 óra alatt 30 darab Leopard lett kilőve.”
Erre mondják, hogy a kevesebb több lett volna..
Akár reális is lehet egy ehhez hasonló szám. Az ukránok a lebutított Leókat kapták meg, valamint nincs meg a légi fölény. A kurdok anno sokkal szarabb helyzetből megtizedelték a török Leopard flottát, akkor az oroszok nem képesek erre, sokkal jobb helyzetből, védekezve, szilárd légi fölénnyel?
55:
Erre? Hiszem ha látom. A bizonyítékokat.
57:
Az ember 30 LEOPARD kilövéséről beszélt. Én ez ügyben voltam és vagyok szkeptikus.
Vagy számodra minden tank és páncélozott harcjármű “leopard”?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!