1956.November.4-én hány fő vette fel a harcot az orosz hadsereggel szemben?
A NATO 56-ban is keresztbe lenyelte volna a ruszkikat egy konvencionális háborúban, mint most. A németek is simán ledarálták volna őket, ha Nyugatról nincs a kölcsönbérleti szerződés.
Ne lolozz, jóember! Ha nincs a nyugati támogatás, akkor a Wehrmacht beviszi 1942-ben a halálos ütést a Vörös Hadseregnek. Azt aláírom, hogy Moszkvát még gyakorlatilag egyedül védték meg, de Sztálingrádnál a bekerítést létrehozó logisztikai rendszer a Nyugatról kapott járművekre épült. Az amerikai teherautók és dzsipek tették a Vörös Hadsereget gépesített haderővé, addig bíza az oroszok is lóval vontatták a hadianyagot, mint a németek.
#17:14
Hát ez jó 56ban lenyelte volna őket németország xDD Te valami laternatív univerzumban élsz vagy csak a minimaxról ismered a történelmet :D
Milyen 56? 1942-ről beszéltem, jógyerek!
Istenem, jóatyám! 🤦♂️🤦♂️
"A NATO 56-ban is keresztbe lenyelte volna a ruszkikat egy konvencionális háborúban, mint most. A németek is simán ledarálták volna őket, ha Nyugatról nincs a kölcsönbérleti szerződés."
Nos, ezek a mondatok azt jelentik, hogy 56-ban már a NATO is feltörölte volna az oroszokkal a padlót, valamint hozzátettem azt is, hogy már a második világháborúban a németek is legyűrték volna őket, ha Nyugatról nem kapnak támogatást. Hozzákellett volna tennem, hogy "második világháborús németek", csak akkor tudtad volna értelmezni a mondandómat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!