Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem ír arról a nyugati...

Miért nem ír arról a nyugati (és magyar) sajtó ukránokkal szimpatizáló része, hogy az ukrán hadsereg minden jel szerint egy jelentős vereséget szenvedett el a vremivkai kiszögellésnél?

Figyelt kérdés
Miért kell ugyanazt a hibát elkövetni, mint amit a vágyvezérelt orosz sajtó elkövetett a háború első szakaszában (és részben azóta is, bár azért már mernek írni néha kudarcokról is).

2023. jún. 7. 15:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 Jeffrey Spender ***** válasza:
0%

" Na most épp az fog kiderülni, hogy Oroszország 100%-ban orosz és nincsenek ott nemzeti kisebbségek, akiknek épp most zajlik a tervezett "népességcsökkentése"? :D "

Szerintem egy oroszt, egy kazahot, egy mongolt, egy csecsent, meg egy grúzot egyértelműen, és könnyen meg lehet különböztetni. És a háború után sem fog ezek lélekszáma változni

A kérdés Ukrajnán áll.

Ukrajnában miért éreznek kényszert az ukránok a mitikus, mese, és nonszensz történelem, és követelések előadására ?

Én láttam már olyan ukrán követelést is, miszerint Voronyezs is ősi ukrán föld. Helyt adsz neki, vagy nem ?

" minden x éves kérdés alá bepofátlankodsz "

Ez a háború alacsony intenzitású, jobb esetben 3 - 4 hónap alatt történik valami végre, vagy 6 - 8 hónap alatt, és olyan is van, hogy teljesen merev tagadással élnek.

Pl. Bahmutért 8 hónapig vívták a harcokat, de vannak olyanok, akik szerint mind a mai napig folynak pont ott a harcok, és nem lehet tudni, ki áll győzelemre.

Vagy a kérdésben vázolt nyári ukrán ellentámadás az igazság szerint már szeptember első hetére kudarcot vallott, de a nyugati elemzők csak novemberre látták be, hogy kudarc, és tőlük függetlenül az ukrán kormány még mindig tagad, és tagad, hogy csak műveleti pihenőt tartanak, de nem tettek le sem Rabotyinó, sem Melitopol, sem Armjanszk elfoglalásáról.

" az orosz háború elején minden második kérdésnél ott fröcsögtél, hogy az ukránokat szó szerint ki kellene irtan "

Hol írtam ilyent ?

Én olyanra emlékeztem, hogy csak az Orosz Légierő robotrepülőzéseit hiányoltam.

A robotrepülőzés az mióta népirtás ?

A népirtás az lenne, ha szőnyegbombázást kívánnék.

" aztán utána leírtad, hogy nem is léteznek, szóval teljes a képzavar "

Amikor az átlag nyugati politikusnak nem tudja, hogy Mi a különbség az orosz, és az ukrán között, akkor hogyan várod el egy egyszerű magyar embertől, hogy éles különbséget tegyen az orosz, és az ukrán között ?

Amúgy az Ukrán Hadsereg főparancsnoka az Alekszandr Szirszkij, ő Moszkvától 200 km-re délkeletre született, orosz nemzetiségű, orosz anyanyelvű, orosz nevű, a rokonsága Oroszországban él, mégis látod az Ukrán Hadsereg főparancsokságáig vitte.

Volodimir Zelenszkij orosz anyanyelvű, születési, és régen használt neve Vlagyimir Alekszandrovics Zelenszkij, tehát orosz nevű. Ja az elnöksége előtt a Rosszija 1-en is műsorvezetősködött, meg volt komédiás. És mégis Ukrajna elnöke lett

Oroszul szokott beszélni, nem ukránul. Próbált megtanulni ukránul, de ahelyett csak a szurzsikot, a kettő keveréknyelvét sikerült.

És a volt ukrán elnöki tanácsadó, Alekszej Aresztovics orosz - lengyel vegyesházasságból való.

Nehéz Ukrajnáért harcolni, orosz származásúként :D

márc. 31. 13:48
 112/115 A kérdező kommentje:

Jeffrey, a kevesebb néha több.

Ha kevesebbet írnál kevesebb offolással, nagyobb eséllyel kapnál válaszokat is. Egyebekben sok vörös tojást kívánok neked! :)

márc. 31. 15:11
 113/115 Jeffrey Spender ***** válasza:
45%
Boldog húsvétot kérdező ! :)
márc. 31. 15:33
 114/115 Jeffrey Spender ***** válasza:
Amúgy a vörös tojás az pont jó, az ukránoknál is a vörös - fekete lobogó az kegytárgy ? :)
márc. 31. 15:33
 115/115 anonim ***** válasza:
69%
Jeffrey elemében volt a húsvéti hétvégén.
ápr. 3. 15:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!