Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Igaz a hír, hogy vissza...

Igaz a hír, hogy vissza állítják a sorkatonaságot?

Figyelt kérdés
Ha igen, ez mit takar pontosan? A barátom februárban lesz 23 éves. Őt bevihetik? Hogy megy ez? Nincs valami lehetőség, hogy ne kelljen menni neki?
2010. okt. 11. 14:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
58%
Eddig sok véleményt kaphattál! Most én is leírom a sajátom! 17 éves 4-es gimnazista vagyok és katona szeretnék lenni! Az hogy vissza állítják vagy nem, nem tudom úgyse én döntöm el, hanem a sok okos! Viszont ezeket a szerencsétlen cső nacis, vasalt hajú balf@szt nem a katonaságnál kellene betörni, hanem tudatosan nevelni, hogy hallgasd azt a szar zenét, de pofán váglak ha úgy fox kinézni! Most akkor a szülőket is sorozzák be?
2010. okt. 11. 16:45
 22/37 anonim ***** válasza:
59%
Úgy látszik, hogy a fiatalok erőszakos militarizálása mégis előfordulhat ebben a modern, haladó, demokratikus, liberális világunkban! Hol vannak a szabadságjogok?! Miért kell hadsereg?! Békét!
2010. okt. 11. 16:47
 23/37 anonim ***** válasza:
9%

"Hülyeség, nincsenek EU-s normáknak megfelelő laktanyáink."

Ezt ki kérdezte milyen laktanyáink vannak, te gyökér?

2010. okt. 11. 16:59
 24/37 anonim ***** válasza:
62%
Nincs ilyen hír. Valamit álmodtál szerintem.
2010. okt. 11. 17:02
 25/37 anonim ***** válasza:
62%

"Szerintem nem hozzák vissza, bár nekem tetszene.Én úgy képzelem el, mint a szexuális felvilágosítást, jönne az iskolába egy oktató, és megtanítana mindenkit a fegyver kezelésére+elmondaná az alap dolgokat. Mellé leventék, lövészszakkörök, hogy aki akar, megtanulhasson lőni. 14/f"

Épp nem erről kell szólnia az egésznek. Lőni három perc alatt megtanul aki akar. Kiképezve attól még nem lesz.

2010. okt. 11. 17:04
 26/37 anonim ***** válasza:
57%

"Mert ez olyan hogy be kell vonulni fél évre egy laktanyába és akkor kelsz amikor mondják, akkor szarsz amikor mondják, akkor eszel amikor mondják. Nincs olyaN, HOGY BOCS DE MOST ELMEGYEK EGY ÓRÁRA."

Te viszont ráhibáztál. Egy kiképzésnek erről kell szólnia. És erre nem elég félév.

2010. okt. 11. 17:06
 27/37 anonim ***** válasza:
56%

"Húzd anyádba a fasxod te korcs!"

Miért korcs?

2010. okt. 11. 17:20
 28/37 anonim ***** válasza:
66%

"Úgy látszik, hogy a fiatalok erőszakos militarizálása mégis előfordulhat ebben a modern, haladó, demokratikus, liberális világunkban! Hol vannak a szabadságjogok?! Miért kell hadsereg?! Békét!"

Nehéz elhinni, hogy vannak ilyen rózsaszín ködben élő agymosott valamik is odakint. Te a valósággal köszönőviszonyban van?

Különben valamilyen szinten jó lenne a sorkatonaság. Fegyelmet, tiszteletet tanulnának az emberek, és egy kis erőlét javításon is átesnének.

Egyébként minden országnak el kell tartania egy hadsereget. Amely nem képes a sajátját eltartani, az majd kap egyet a szomszédaitól.

2010. okt. 11. 18:37
 29/37 bumbi02 ***** válasza:
59%
17 éves vagyok teljesen más pályára készülök, viszont értelmesnek tartanám a katonaságot.. mai fiatalságra (mint résztvevő jól látom) elég erősen ráférne egy minimum fél éves kiképzés.. nem csak azért hogy katonai alapismeretei legyenek.. hanem hogy ne legyen ennyi nő-férfi átmenetbe tengődő divatmajom... példának okáért osztálytársam aki már 2 éve nem jár be tesire, (meg más órákra se) apuci gazdag, majd finanszirozza a jövöjét... viszont kéne futnia akár fél km-et meghalna...
2010. okt. 11. 19:34
 30/37 anonim ***** válasza:
65%

Nekem nem lenne gondom vele, sztem jó!

25/F

Amúgy nem hallottam ilyen hírt.

2010. okt. 11. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!