Igaz a hír, hogy vissza állítják a sorkatonaságot?
"Hülyeség, nincsenek EU-s normáknak megfelelő laktanyáink."
Ezt ki kérdezte milyen laktanyáink vannak, te gyökér?
"Szerintem nem hozzák vissza, bár nekem tetszene.Én úgy képzelem el, mint a szexuális felvilágosítást, jönne az iskolába egy oktató, és megtanítana mindenkit a fegyver kezelésére+elmondaná az alap dolgokat. Mellé leventék, lövészszakkörök, hogy aki akar, megtanulhasson lőni. 14/f"
Épp nem erről kell szólnia az egésznek. Lőni három perc alatt megtanul aki akar. Kiképezve attól még nem lesz.
"Mert ez olyan hogy be kell vonulni fél évre egy laktanyába és akkor kelsz amikor mondják, akkor szarsz amikor mondják, akkor eszel amikor mondják. Nincs olyaN, HOGY BOCS DE MOST ELMEGYEK EGY ÓRÁRA."
Te viszont ráhibáztál. Egy kiképzésnek erről kell szólnia. És erre nem elég félév.
"Húzd anyádba a fasxod te korcs!"
Miért korcs?
"Úgy látszik, hogy a fiatalok erőszakos militarizálása mégis előfordulhat ebben a modern, haladó, demokratikus, liberális világunkban! Hol vannak a szabadságjogok?! Miért kell hadsereg?! Békét!"
Nehéz elhinni, hogy vannak ilyen rózsaszín ködben élő agymosott valamik is odakint. Te a valósággal köszönőviszonyban van?
Különben valamilyen szinten jó lenne a sorkatonaság. Fegyelmet, tiszteletet tanulnának az emberek, és egy kis erőlét javításon is átesnének.
Egyébként minden országnak el kell tartania egy hadsereget. Amely nem képes a sajátját eltartani, az majd kap egyet a szomszédaitól.
Nekem nem lenne gondom vele, sztem jó!
25/F
Amúgy nem hallottam ilyen hírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!