Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Igaz a hír, hogy vissza...

Igaz a hír, hogy vissza állítják a sorkatonaságot?

Figyelt kérdés
Ha igen, ez mit takar pontosan? A barátom februárban lesz 23 éves. Őt bevihetik? Hogy megy ez? Nincs valami lehetőség, hogy ne kelljen menni neki?
2010. okt. 11. 14:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
36%
jobbikosok sajnos hiába tesznek említést akármiről , abból nem lesz semmi sem úgysem . sajnos.
2010. okt. 11. 15:20
 12/37 anonim ***** válasza:
64%

nem kell visszaállítani, mert jelenleg is sorkatonai kötelezettség van érvényben, csak a sorozást szüneteltetik.

a tv és a jobbik meg sok hülyeséget beszél össze- vissza, nem kell minden hírt készpénznek venni - nem fogják visszaállítani a sorozást, túl sokba kerülne.

2010. okt. 11. 15:23
 13/37 anonim ***** válasza:
51%
fél évet elbaszni erre. Nemhogy továbbtanulok de helyette fél évig ott kell majd szarakodni. És hogyha majd megtámadnak akkor miből szereznek annyi fegyvert, hogy mindenkinek adnak. 5-6 Évig még ne hozzák vissza. Ha szerencsém lesz addigra majd el tudok menni.
2010. okt. 11. 15:35
 14/37 anonim ***** válasza:
71%
Dehogy hozzák vissza, hol hallottad?
2010. okt. 11. 15:42
 15/37 anonim ***** válasza:
78%

A régi formában szerintem teljesen felesleges lenne. A fiatalok nagy része valamilyen orvosi indokkal felmentést kap stb. Szerintem valamilyen intenzív max 1-2 hónapos kiképzés kellene, ahol megtanulnák a fegyverek kezelését és talán a kondijuk is javulna valamennyit..

Ez lehetne pl. a nyári szünetben, mert azzal nem értek egyet hogy fél-1-2 évig a laktanyában mosogassanak...

Felmentés pedig nem lehet. Aki meg tud fogni egy puskát és ellát kb. 10m-re, az vonuljon csak be.

2010. okt. 11. 15:45
 16/37 anonim ***** válasza:
60%
Ostoba ez a kormány! Most komolyan ingyen kiképeznek saját maguk ellen?
2010. okt. 11. 16:12
 17/37 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem hozzák vissza, bár nekem tetszene.Én úgy képzelem el, mint a szexuális felvilágosítást, jönne az iskolába egy oktató, és megtanítana mindenkit a fegyver kezelésére+elmondaná az alap dolgokat. Mellé leventék, lövészszakkörök, hogy aki akar, megtanulhasson lőni. 14/f
2010. okt. 11. 16:20
 18/37 anonim válasza:
33%
állítsák csak vissza! legalább nem lenne ennyi puhány,20kilós antipasi. én csak azt nem vitetném be akinek már van gyereke. és persze komoly legyen.
2010. okt. 11. 16:22
 19/37 anonim ***** válasza:
66%

"Szerintem nem hozzák vissza, bár nekem tetszene.Én úgy képzelem el, mint a szexuális felvilágosítást, jönne az iskolába egy oktató, és megtanítana mindenkit a fegyver kezelésére+elmondaná az alap dolgokat. Mellé leventék, lövészszakkörök, hogy aki akar, megtanulhasson lőni. 14/f"

Az jó lenne. Hol élsz?

Mert ez olyan hogy be kell vonulni fél évre egy laktanyába és akkor kelsz amikor mondják, akkor szarsz amikor mondják, akkor eszel amikor mondják. Nincs olyaN, HOGY BOCS DE MOST ELMEGYEK EGY ÓRÁRA.

2010. okt. 11. 16:27
 20/37 anonim válasza:
47%
szerintem nagyon is hasznos lenne... a sok nyagyszájú marha tanulna némi fegyelmet!!
2010. okt. 11. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!