Hova érdemes menni, egy esetleges háború elől?
Figyelt kérdés
Munkahelyem elég képlékeny már, szóval nézelődöm. De mivel "a nemzetközi helyzet fokozódik" meg amúgy is (nem a pénz miatt, erkölcsileg hulla a magyar nép) elegem van már ebből a pöcegödörből. Van pár millióm, meg 60 millióm ingatlanba, szóval nem lecsúszott hülye vagyok. De én nem fogom egyik idióta politikus miatt sem harcolni. Szóval melyik országba érdemes emigrálnom, ami egy esetleges háború esetén leginkább kimaradna, továbbá nem küldene vissza agyarországra golyófogónak?2023. máj. 31. 22:18
2/12 anonim válasza:
A frontra. Az az egyetlen hely ahol nem keresnek.
3/12 anonim válasza:
"De én nem fogom egyik idióta politikus miatt sem harcolni."
Két lehetőséged lesz:
1. Hősként térsz haza.
2. Zászlóba tekerve.
Értem én, hogy a második jobb, csak nem tudok azonosulni veled.
5/12 anonim válasza:
Ha nem akarsz túl messzire menni, akkor Írországot vagy Portugáliát választanám, de ennél még biztosabb például Új-Zéland.
De a háborúnak nagyon kicsi a valószínűsége és ha lenne is, akkor sem egyik napról a másikra.
6/12 anonim válasza:
Svejcet elpusztítja egy atomcsapás.
7/12 anonim válasza:
"De a háborúnak nagyon kicsi a valószínűsége és ha lenne is, akkor sem egyik napról a másikra."
Végülis még csak tíz éve látszanak az előkészületei.
8/12 árokpart válasza:
2-es Olyan nincsen, hogy bárkit is keresnek.
9/12 anonim válasza:
#7: Az, hogy te mit látsz a konteós agyaddal, az mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!