A szkeptikusok mire alapozzák azt az elképzelést, hogy Ukrajna és a NATO mégsem fogja tudni legyőzni Oroszországot?
Nem tudom, mi az a szkeptikus, én itt a köznyelv szerint ukránsimogató vagyok.
Ettől függetlenül nyilván nincsenek egy súlycsoportban, Oroszország nem fog katonailag veszíteni. A kérdés az, mennyire sikeresen tudnak ellenállni az ukránok. Ami pedig biztos, hogy Oroszország most hosszú időre elvesztette az EU jóindulatát, és ez nekik nagyon fog fájni a következő évtizedekben.
Neked az a pár darab Leopard, meg tüzérségi rendszer tengernyi segítség?
Bár én is Ukrán-simogató vagyok, de az a helyzet, hogy szerintem sem fognak győzni. Bár ez nézőpont kérdése.
Senki nem fog győzni, mert be fog durvulni a helyzet.
Képzeld el a nyugodt, háborútól távoli, békés Moszkvát, Majd azt, hogy az Ukránok drónokkal kezdték sorozni a többemeletes lakóépületeket. Persze a ruszki tagadják hogy bárki is megsérült volna.
Az Ukrán katonai illetékes természetesen tagadta hogy ők lettek volna. Majd hozzátette: Ukrajna „élvezettel” figyeli az eseményeket,
és az ilyen támadások számának a növekedését jósolta.
Pofán röhögték Putyint. Hivatalosan tagadnak, de mégis elismerik, és még fenyegetnek is.
Szerintem próbálgatják, hogy "mi-merre hány méter"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!