Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyi az esélye annak,hogy...

Mennyi az esélye annak,hogy Magyarország belesodródjon a háborúba?

Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 16:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ja másik különbség, hogy akkor elég hamar nyomult ide az USA beavatkozni, most meg nem akar. (Max kicsit)
ápr. 18. 23:58
 22/23 anonim ***** válasza:

20: + Hasonlóság: Az emberek egy része akkor is rettegett, hogy ebből akár harmadik világháború is lehet, ha más országok is beszállnak segíteni valamelyik félnek. Szoktam olvasgatni a Délmagyarország archivált számait, tavaly egy '93-as számot olvastam, ahol az utca embere volt erről kérdezve, hogy mit gondolnak a délszláv háborúról.

Ha már akkor az internet korát éljük, símán lehetett volna ugyanígy riogatni.

ápr. 19. 05:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Én kicsit későbbi eseményekről beszéltem mint 93. Igaz, rosszul fogalmaztam mert ha jól emlékszem a 90-es évek elején történt balhét hívták délszláv polgárháborúnak, ahol nem emlékszem, hogy az USA beleszólt volna, de én az ezredforduló környéki albán-szerb konfliktusra akartam utalni.
ápr. 19. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!